Autor Zpráva
dikulus
Profil
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak lze stáhnout od někud z webu soubor rovnou na moje ftp, jak to s php dělá např. wordpress, když stahuje aktualizace.
Děkuji
Alphard
Profil
Třeba pomocí file_get_contents(). Pokud by to bylo zakázané, zbývá cURL.
dikulus
Profil
Jak přesně se to používá?
Alphard
Profil
Přesně tak, jak je popsané v dokumentaci, když se klikne na ten odkaz, html je zkratka pro HyperText :-)
engien
Profil *
copy("http://odněkud.z.webu/soubor", "soubor.na.ftp");
dikulus
Profil
Alphard:
Nejsem úplně blbej, to vím!
Alphard
Profil
Tak já nevím, co konkrétně chcete použít.
1. příklad je triviální načtení souboru přes http protokol do proměnné,
4. příklad je načtení s použitím hlaviček, kdyby byly potřeba,
k tomu snad není co dodat.

Jestli chcete soubor hned uložit a nic s ním nedělat, kód dodal engien [#5].

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: