Autor Zpráva
paprikaš
Profil *
Čuste

mohl by mi někdo poradit včem je chyba v následujícím kódu, který by měl sloužit na odpočitávání času.
<?php

$ted = strtotime(date('28.07.2013 15:37:25'));
echo (date('d.m.Y H:i:s'));
$konec = strtotime(date('28.07.2013 15:38:25'));
$vysl = ($konec-$ted);
$vysldni = date('d', $vysl);
$vyslhod = date('H', $vysl);
$vyslmin = date('i', $vysl);
$vyslsec = date('s', $vysl);
echo "<h1>Do konce soutěže zbývá:" .$vysldni . " DNÍ " . " " . $vyslhod . ":" . $vyslmin.":" . $vyslsec;
?>
výsledek je Do konce soutěže zbývá:01 DNÍ 01:01:00, nícméně potřebuju 00 dní 00:01:00.

Děkuji za radu
Alphard
Profil
Na 3. a 5. řádku vám přebývá date(), předpokládám, že tam má být jen strtotime().
Aby vám formátování rozdílu sekund fungovalo správně pro libovolně velké intervaly, musel byste to postupně ručně vydělit. Nebo použít Datetime::diff().

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0