Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dobyvatelcz Profil |
#1 · Zasláno: 10. 8. 2013, 18:34:39
Dobrý den .
Zkoušel jsem to tady hledat ( i jinde) ale buď jsem to přehledl nebo to nikde neni .. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá nebo by mi mohl poradit jak vytvořit vlastní hodnocení na web z připojeni do databaze ( hodnoceni ... něco jak ma youtube) ale stím že by se 5 nejlepších videi ukazalo na hlavni strance (index.html) jsem začátečnik ale něco už jsem za těch pár dní pochytal ale pořád mám velké mezery a tak za každou radu budu rád :) a ještě bych dodal nwm jestli to je ale kdyby byl nějakej takovej widget , kterej by to uměl a dal by se přidat na stranku tak bych taky bral :) předem dík za každou odpověď :) |
||
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
dmfzd Profil |
#2 · Zasláno: 21. 8. 2013, 14:50:29
Musíš se naučit základy PHP, bez toho to nepůjde ;)
Připojení k MySQL, práce s proměnnými, uživatelské vstupy... Zkus nějakou knížku pro začátečníky „ale stím že by se 5 nejlepších videi ukazalo na hlavni strance (index.html)“ na stránce index.html PHP kód nerozběhneš „a ještě bych dodal nwm jestli to je ale kdyby byl nějakej takovej widget , kterej by to uměl a dal by se přidat na stranku tak bych taky bral :)“ Můžeš si vytvořit php kód a vložit ho na stránku pomocí iframe |
||
aDAm Profil |
#3 · Zasláno: 21. 8. 2013, 15:06:15
dmfzd:
na stránce index.html PHP kód nerozběhneš ale rozběhneš, stačí v nastavení říct že se mají zpracovávat i soubory s koncovkou html a nebo přes mod rewrite.... |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0