« 1 2 3
Autor Zpráva
fili
Profil
Actimel:
ř. 24 - nema to byt skutocny komentar, len poznamka, ze tam v skutočnosti je kod na pripojenie k DB
ř. 31-32 - $_POSTy bolo poslane z predchadzajuceho prihlasenie.php,
takže by mali existovať
r. 32 $id=(int)'id'; - mám integer nie string
ř. 44 a ako teda?
mal som aj list(), ale mi to s tým nešlo
Ide ale o hl. problém, že v súbore vkald-skuska3.php mi vyhadzuje neprihláseného užívateľa aj keď v súbore prihlasenie2.php mi v pohode vypíše login aj password prihláseného užívateľa
Súbory mám takto: prihlasenie.php, potom prihlasenie2.php a nakoniec vkald-skuska3.php
Actimel
Profil
fili:
ř. 44 a ako teda?
Když mi tady toto odepíšeš na to, jak nadefinovat vlastně proměnnou, tak je to pak těžký (stačí jí přiřadit to id co vytáhneš z databáze). Každopádně napsal jsem ti přímo na co se máš podívat, podíval ses, případně i zamyslel trochu? Tady to fórum není od toho že to tu budou lidi dělat za tebe a ikdyž ti už něco napíšou, tak to tam stejně bezmyšlenkovitě někde vložíš (viz. ř. 111).
Najdi si něco o dotazech, zamysli se nad tím a až pak případně napiš.

K tomu ř. 32 - (int) se používá na předdefinování datového typu, když ale za to dáš string 'id', tak dostaneš 0. Jaký číslo bys chtěl z toho stringu dostat? Tzn. (int)'id' === 0
fili
Profil
Actimel:
Vdaka, mas pravdu toto som si neuvedomil (int)'id' === 0;
ale aj $id=(int)id; zrejme nie je to spravne riesenie
Pozeral som po nete nejake kody a snazil som sa to podla nich napisat, ale nejak mi to nejde, chybaju mi skusenosti - hold zaciatky byvaju tazke
« 1 2 3

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: