Autor Zpráva
Monkeys
Profil *
Zdravim

Potreboval by som poradit ako vyriesit odoslanie HTML kodu do stranky, ak pouzivam header.
Na zaciatku stranky mam ob_start() a na konci ob_end_clean() no sprava sa nevypise.

Spravu odosielam cez takyto skript, no nikdy sa nevypise lebo header ju prebije.

$this->template(array("SIMPLE", array('ad:template' => 'message/messagebox.tpl.php', 'ad:message' => "Nový produkt bol pridaný")));
header("Location: "  .  "produkty");
exit();

Dalo by sa to riesit cez session ale chcel by som vediet ci by sa to nedalo aj cez pamat.

Vdaka
M.
tiso
Profil
Monkeys: Header ťa presmeruje, takže výpis tam nemá zmysel. Bežne sa používa $_SESSION, čo je najlepšie riešenie. Inak si dáta musíš uložiť ($_COOKIE, databáza, súbor) a potom vypísať.
Monkeys
Profil *
tiso:
No header som nastavil aby sa stranka iba refresovala, chcem tym dosiahnut iba aby sa formular vratil do defaultnej pozicie. ( Teda vsetko co bolo vyplnene sa vymaze)

Nasiel som teraz nieco na internete
http://blog.themeforest.net/tutorials/creating-an-html-friendly-template-system-using-phps-output-buffering/

M.
tiso
Profil
Monkeys: čo tam vlastne robíš?
1. Stránka s formulárom -> 2. stránka so spracovaním formulára (môže to byť tá istá) -> 3. stránka s výpisom hlášky?
Vyzerá to tak, že ten tvoj kód pochádza z 2. stránky. Mal by si to prerobiť na $_SESSION, celé riešenie sa volá flash messages

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: