Autor Zpráva
Tomáš Jindra
Profil *
Ahoj, mám ještě jeden problém, používá někdo NDebugger z Nette? Mě funguje ok jen do té doby, než jsem přidal do souboru index.php tento kód. Neporadí někdo jak to spojit dohromady aby fungovala i ta laděnka? Díky za pomoc

     function __autoload($class_name)
     {
          require_once('/class/'.$class_name.'.php');
     }

celý to mám takto
require_once('/NDebugger/NDebugger-minified/NDebugger.php');
NDebugger::enable(NDebugger::DEVELOPMENT);         
NDebugger::barDump(get_defined_vars());


     function __autoload($class_name)
     {
          require_once('/class/'.$class_name.'.php');
     }
Jan Tvrdík
Profil
Tomáš Jindra:
To volání require_once je špatně, v rooty ty soubory určitě hledat nemáš. Správně bude asi
require_once __DIR__ . '/class/' . $class_name . '.php';
Navíc bys měl minimálně ještě ověřit, že ten načítaný soubor skutečně existuje.
Tomáš Jindra
Profil *
Jan Tvrdík:
Cesty jsou dobře, jedno ez druhého funguje správně..
Jan Tvrdík
Profil
Tomáš Jindra:
A jak se ta zmíněná nefunkčnost projevuje?
Tomáš Jindra
Profil *
Jan Tvrdík:
Projevije se to tak, že se nezobrazí vpravo dole ta lištička, místo toho je vše dole na stránce zcela rozházaný..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: