Autor Zpráva
hugo123
Profil *
Ahojte,

tusite vobec co to je a viete mi to niekto strucne vysvetlit co to je?
Co som googlil, tak som to vobec nepochopil. Na co je to dobre?
Ako sa v tom programuje? Je to narocne?

Ocenim akukolvek radu.

Vopred dakujem velmi pekne.
aDAm
Profil
např: http://filip-prochazka.com/blog/aop-v-nette
hugo123
Profil *
aDAm:
No moc som to teda nepochopil, mna skor zaujima nejaky priklad na cistom PHP.

Vedeli by ste mi prosim niekto poradit?
Jan Tvrdík
Profil
hugo123:
V čistém PHP se podle mě AOP moc dělat nedá. Potřebuješ na to nějakou knihovnu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: