Autor Zpráva
bicebs
Profil
Je celkom dole . Ešte sa len učím .
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, [url=http://www.pspad.com]www.pspad.com[/url]">
  <title></title>
  </head>
  <body>       
        <div style="width:900px;position:absolute;left:500;top:150px;padding:5px;">
           <form action="skript.php" method="get">       
   <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">   
  <span style="width:200px"> Meno:</span>
  <span style="position:absolute;left:200px;">    
<input type="text" name="parametr" value=""> </span> </div>
 <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">  
<span style="width:200px">Priezvisko: </span>
   <span style="position:absolute;left:200px;">
 <input type="text" name="parameter" value=""> </span></div>
 <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">  
 <span style="width:200px">Prezývka/login: </span>
  <span style="position:absolute;left:200px;"> 
 <input type="text" name="parameter" value=""> </span></div>
   <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">  
  <span style="width:200px">Heslo:  </span> 
   <span style="position:absolute;left:200px;"> 
 <input type="text" name="parameter" value=""> </span> </div>
  <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">
 <span style="width:200px">Kontrola hesla: </span>
  <span style="position:absolute;left:200px;">
 <input type="text" name="parameter" value=""> </span></div>
 <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">
 <span style="width:200px">E-mail: </span>
  <span style="position:absolute;left:200px;">
 <input type="text" name="parameter" value=""> </span></div>
  <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">
  <span style="width:200px">Pohlavie*: </span>
       <span style="position:absolute;left:200px;">
<select name="pohlavie" style="width:100px">
<option value="muž" >Muž</option>
<option value="žena" >Žena</option>
</select></span></div>
<div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">
<span style="width:200px">Dátum narodenia*: </span>
    <span style="position:absolute;left:200px;">
<select name="den">

<option value="1" >1</option>

<option value="2" >2</option>

<option value="3" >3</option>

<option value="4" >4</option>

<option value="5" >5</option>

<option value="6" >6</option>

<option value="7" >7</option>

<option value="8" >8</option>

<option value="9" >9</option>

<option value="10" >10</option>

<option value="11" >11</option>

<option value="12" >12</option>

<option value="13" >13</option>

<option value="14" >14</option>

<option value="15" >15</option>

<option value="16" >16</option>

<option value="17" >17</option>

<option value="18" >18</option>

<option value="19" >19</option>

<option value="20" >20</option>

<option value="21" >21</option>

<option value="22" >22</option>

<option value="23" >23</option>

<option value="24" >24</option>

<option value="25" >25</option>

<option value="26" >26</option>

<option value="27" >27</option>

<option value="28" >28</option>

<option value="29" >29</option>

<option value="30" >30</option>

<option value="31" >31</option>

</select>

<select name="mesiac" >

<option value="1" >1</option>

<option value="2" >2</option>

<option value="3" >3</option>

<option value="4" >4</option>

<option value="5" >5</option>

<option value="6" >6</option>

<option value="7" >7</option>

<option value="8" >8</option>

<option value="9" >9</option>

<option value="10" >10</option>

<option value="11" >11</option>

<option value="12" >12</option>

</select>

<select name="rok" >

<option value="2013" >2013</option>

<option value="2012" >2012</option>

<option value="2011" >2011</option>

</select>
</span></div> 
   <div style="width:500px;position:relative;padding:5px;">
<input type="submit" value="odoslať"> </div>       
</form> 
          </div>
Vím, že právě je <?echo Date("G:i")?>
  </body>
</html>
weroro
Profil
Skús to takto <?php echo date("G:i"); ?>
bicebs
Profil
Neide to .
juriad
Profil
bicebs:
A jak se to chová? Nechceš sem dát odkaz?
Rfilip
Profil
Ten soubor má jaké jméno? Přípona musí být .php
martamt
Profil *
bicebs:
Ešte sa len učím .
Môžem sa mýliť, ale tipnem si: má inkriminovaný súbor príponu .php?


Už ma niekto predbehol :D
bicebs
Profil
Ak tam dam priponu php tak pri skúšaní mi to stiahne odkaz na explorer do ktoreho mi stiahne dalši a dalši a tak do nekonecna . Možno som to pridaval nastavne v zlom programe . V ktorom sa to má otvorit spravne ?
Rfilip
Profil
Tohle vypadá divně, dej sem odkaz na tu stránku. Z toho uvidíme víc.
lionel messi
Profil
bicebs:
k tam dam priponu php tak pri skúšaní mi to stiahne odkaz na explorer do ktoreho mi stiahne dalši a dalši a tak do nekonecna . Možno som to pridaval nastavne v zlom programe . V ktorom sa to má otvorit spravne ?

A stále píšeš o skúšaní on-line?
bicebs
Profil
Ja keď to skušam tak mi to stiahne subor z ktoreho sa otvorí stránka . Ide to aj inak lebo ja používam webzdarma.cz
Rfilip
Profil
Dej sem link na stránku, která se ti stahuje
bicebs
Profil
Asi už viem kde je problém ja som nedal skript do korena dokumentu lebo ho neviem nájsť može byť problém to že som na tie skripty nestiahol nič iba EasyPHP-DevServer-13.1VC9-setup.exe
Rfilip
Profil
Nejak ti přestávám rozumět, máš php skript na webzdarma který se ti místo zobrazení v prohlížeči stahuje? Tak sem dej link, říkám ti to již po 3 ( [#8]a [#11])
bicebs
Profil
http://admin.wz.cz/index.php
Rfilip
Profil
To je odkaz na webové ftp rozhraní webzdarma, já se ptám na adresu tvého nefunkčního php scriptu!
bicebs
Profil
Kde ju mám hľadať ?
tiso
Profil
Rozdelím to na drobné:
1. na wz.cz máš nejakú subdoménu. Akú?
2. skript má nejaký názov (filename.php). Aký?
3. nahral si ten skript na wz.cz do nejakého adresára? Akého?
Rfilip
Profil
Dej sem samou co zkoušíš v [#7] a [#10].
bicebs
Profil
<hryna*ovno.borec.cz>//prvy php skript.php namiesto hviezicky má byť h


Ako som už hovoril nedal skript do korena dokumentu lebo ho neviem nájsť može byť problém to že som na tie skripty nestiahol nič iba EasyPHP-DevServer-13.1VC9-setup.exe


A kde mm hľadať koreň dokumentu ?
han5vk
Profil
Veď to funguje. Akurát filter mi nedovolí použiť názov domény. Na hryna*ovno.borec.cz/prvy%20php%skript.php mi to vypisuje aktuálny čas (20:42). V tomto skripte je len ten čas, nie tie selecty.

V názvoch súborov nepoužívaj medzery a, prosím, daj si kód v prvom príspevku do [pre], kto to má scrollovať? Prečo vlastne dávaš siahodlhý kód, bez ukážky, keď ti nefunguje jeden skriptík na konci?

Nepoznám koreň dokumentu, skôr koreň webu či filesystému. Ten skript, na ktorý ukazuješ v [#19] je v koreni webu. Nemáš tam index, mimochodom.

EasyPHP DevServer je niečo iné ako WebZdarma. EasyPHP je u teba na počítači. WebZdarma je na webe. Nie je to prepojené. PHP súbory sa dajú písať ako klasické html, čiže nepotrebuješ na ich písanie nič špeciálne. Spustia sa ale len na serveri (WebZdarma alebo EasyPHP).

Je mi to ľúto, ale fakt nerozumiem, s čím máš momentálne problém (a asi nebudem jediný). Skús upresniť čo a kde ti nefunguje. Teda, čo to robí, a či to má robiť niečo iné (ak áno, čo). A či sa to vyskytuje u teba (EasyPHP, localhost) alebo na Webzdarma.
juriad
Profil
http://hrynahovno.borec.cz/prvy%20php%20skript.php
Doprčic, to už jste zakázali snad všechny známé zkracovače :)
bicebs
Profil
Ďakujem ,ale ako ste to našli ?
han5vk
Profil
Napísal si:
<hryna*ovno.borec.cz>//prvy php skript.php
tak sme to našli. Tebe sa tá stránka nezobrazuje? Nepletieš si localhost s Webzdarma náhodou?
bicebs
Profil
Teraz už viem ako to mam spustiť ešte raz ďakujem :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: