Autor Zpráva
Monkeys
Profil *
Pri uploade obrazkov si vytvaram folder a do neho potom nahram obrazky.
Moj problem je v tom ze ten folder uz nejde odstranit cez rmdir pretoze mi to hlasi warning folder is not empty.
Pritom najprv odstranujem obsah foldru a az nakoniec volam funkciu ktora ma odstranit samotny folder.

neviem kde robim chybu
vdaka za odpoved

M.
Enko
Profil
Musíš mít nastavená i správná opravnění na danou složku. Viz oficiální dokumentace včetně příspěvků níže, kde je hotové řešení: http://php.net/manual/en/function.rmdir.php nebo například tady: http://stackoverflow.com/questions/9760526/php-remove-not-empty-folder
Dej vědět, když se nebude dařit.
Monkeys
Profil *
Enko:

Dakujem prave som to vyriesil problemom bolo lomitko "/"
Tu je kod:

public function removeDir($table, $row, $condition, $dir)
{
$sql = "SELECT " . implode(",", $row) . " FROM {$table} WHERE {$condition}";
$this->database->executeQuery( $sql );
$rows = $this->database->fetchArray();
$path = self::PATH . $this->directory . $dir . $rows[0];

if (substr($path, strlen($path) - 1, 1) != '/') {
$path .= '/'; 
}

$files = glob($path . "*", GLOB_MARK);
foreach($files as $file)
{
if(!is_dir($file)) unlink($file);
}
rmdir($path);
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: