Autor Zpráva
Falcon16
Profil
1.)Ako mam zapisat premennu do $_FILES, ktora je polom. Uploadujem obrazky, formular na to sa vypisuje cyklom. name pre jednotlive inputy sa tvoria name="img[<? ECHO $i; ?>]" ale ked odoslem formular a ma sa mi vyhodbnotit, tak neviem, ako pracovat s $_FILES a premennou img[i] v nej.
$_FILES['img[$i]'] mi nefunguje

2.)Mam v databaze MySql stlpec typu DATETIME. Po vytiahnuti z databazy by som potreboval tento udaj sformatovat na mne vyhovuju ci tvar d.m.Y H:i ale neviem ako

3.) je nejaka funkcia, ktora mi z nejakeho textu vutiahne hladany viraz a da do inej premennej? Teda budem chciet vutianut z textu vsetky odkazy. Bude tam napriklad http://nieco.sk a chcem aby mi to tot vytiahlo, dalo do nejakej premennej a aby som to potom vlozit naspat v tvare <a href="$odkaz_z_textu">

To by bolo vsetko. Dufam ze je to zrozumitelne napisane. Za pomoc budem vdacny.
WertriK
Profil *
1) pouzij name="img<? ECHO $i; ?>" a $_FILES['img$i']

2) nevim

3) je to fce ERegI_Replace, tady na foru je toho hodne tak pouzij to policko v pravo nahore ...
igamenir
Profil
1) Volej to $_FILES['img'][$i]
2) Také nevím, radši používám TIMESTAMP - to se formátuje lépe.
3) Můžeš použít tohle:
$najdi = '/([a-zA-Z0-9]{3,5}:\/\/[a-zA-Z0-9_-]+\.[a-zA-Z0-9_\/?=.-]+)/';

$zmen_na = '<a href="\\1">\\1</a>';
$text = preg_replace($najdi, $zmen_na, $text);
Kajman_
Profil *
2) Při dotazu na mysql rovnou použít formátování.

select date_format(datum,'%e.%c.%Y %k:%i') as mydatum, ...
HELP_ME
Profil *
neviete ako nainstalovat phpbb forum ? nejak tomu nerozumiem...
Einherjahr
Profil *
Zdravim.

Prosimvas neviete niekto helfnut. uz som skusal nainstalovat vertrigo server ale akosi po nainstlovani isiel chvilku a potom mi nezobrazuje danu stranku v danom foldri kde sa nachadzali subori a osttne veci spolupatriace k stranke. Respektive ci nepoznate nieco univerzalne take ako vertrigo server kde by som si skusil my-sql a tak dalej chcem sa to naucit robit vtom.

otazocka cislo dva ci je taske nainstalovat toto. stejto stranky POHLADNICE na adrese:
http://www.rosalynda.wz.cz/index.php?exe=33

skusal som to zadal som aj udaje adekvatne localhost menno databazy heslo ale asi treba este nastavit v config.php nejake udaje alebo neviem co prosim help pls.

DAKUJEM..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.