Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
barneby Profil |
#1 · Zasláno: 9. 11. 2013, 13:21:00
Zdravím,
mám problém s generováním menu: z databáze si vygeneruji menu: <menu class="footer-menu"> <?php $read = $db->query("SELECT * FROM `page-footer` LIMIT 3") or die (mysql_error()); if(mysql_num_rows($read)) { while($p = mysql_fetch_assoc($read)) { echo "<a href='index.php?stranka=".$p['nazev']."'>".$p['nazev']."</a>|"; }} ?> </menu> | .
Ale já chci aby byla jen mezi odkazy, jak to mám udělat? Děkui. |
||
Micruss Profil |
jakože chceš smazat tu čáru na konci když se dokončí cyklus? Tak tam dej podmínku
|
||
barneby Profil |
#3 · Zasláno: 9. 11. 2013, 13:38:30
To nefunguje :(
Napsalo my to tohle: Warning: end() expects parameter 1 to be array, string given in C:\xampp\htdocs\project\grandagenci.cz\footer-menu.php on line 10 |
||
Micruss Profil |
já vím napsal jsem to blbě (sorry)
edit::: zkus if(next($p)===TRUE) ... |
||
barneby Profil |
#5 · Zasláno: 9. 11. 2013, 13:42:40 · Upravil/a: barneby
A jak to má teda být?
taky nic :( To my zase tu čárku nevygeneruje nikde |
||
Magnus123 Profil |
#6 · Zasláno: 9. 11. 2013, 16:07:18
Můžeš si počítat jednotlivé cykly a pak porovnat
echo "<a href=...>"; if ($pocet_cyklu < mysql_num_rows($read)) { echo "|"; } |
||
barneby Profil |
#7 · Zasláno: 9. 11. 2013, 16:11:20
Notice: Undefined variable: pocet_cyklu in C:\xampp\htdocs\project\grandagenci.cz\footer-menu.php on line 10
|
||
Magnus123 Profil |
barneby:
Aha, já myslel, že nejsi úplný začátečník. Mělo by to fungovat nějak takhle: <menu class="footer-menu"> <?php $read = $db->query("SELECT * FROM `page-footer` LIMIT 3") or die (mysql_error()); if (mysql_num_rows($read)) { $pocet_cyklu = 0; while ($p = mysql_fetch_assoc($read)) { $pocet_cyklu++; echo "<a href='index.php?stranka=".$p['nazev']."'>".$p['nazev']."</a>"; if ($pocet_cyklu < mysql_num_rows($read)) { echo "|"; } } } ?> </menu> |
||
barneby Profil |
#9 · Zasláno: 9. 11. 2013, 17:11:06
Super funguje to :)
Fak moc dík ;) |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0