Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pefetofo Profil |
chybu v tomto kode :/ proste nefunguje PS: som začiatočník :/
<a href="profile.php?id=<?php echo $dnn['id']; ?>">Môj profil</a> chcem aby mi ukazalo moj profil aby za toto profile.php?id= (vypisalo moje id) a aby fungoval nikk že mi ukaže link napr. profile.php?id=1
Moderátor Davex: Titulek „hľadám chybu“ nevystihoval podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 27. 11. 2013, 21:13:15
pefetofo:
k tomu abychom ti dokázali pomoci tak potřebujeme vidět větší část kódu. V kodu, který jsi vložil není patrná žádná chyba. |
||
pefetofo Profil |
<?php //We get the IDs, usernames and emails of users $req = mysql_query('select id, username, email from users'); while($dnn = mysql_fetch_array($req)) { ?> <li><a href="profile.php?id=<?php echo $dnn['id']; ?>">Môj profil</a></li> <li><a href="users.php">Zoznam používatelov</a></li> <li><a href="list_pm.php">Správy (<?php echo $nb_new_pm; ?>)</a></li> <li><a href="connexion.php">Odhlásiť sa</a></li> </ul> <?php } ?> nemal som tam toto : <?php } ?> už to asi funguje ale ďakujem za ochotu :) Tak nefunguje :/ po prihlásení na druhý účet mi ukázalo toto : ![]() cely index.php tu : http://mrtweeklee.6f.sk/index.txt |
||
han5vk Profil |
Ak som to správne pochopil, snažíš sa vypísať užívateľský panel pre jedného používateľa. Ty ale vyberáš všekých a v cykle ich pre nich vypisuješ.
Ak máš v $_SESSION['username'] naozaj používateľské meno, tak kód by mal vyzerať asi takto: $req = mysql_query("SELECT id, username, email FROM users WHERE username='".$_SESSION['username']."'"); $dnn=mysql_fetch_array($req); A následne teda budeš mať dáta len pre jedného, prihláseného používateľa. Poznámka: používaš mysql_* funkcie, ktoré sú deprecated a neskôr budú z PHP vyradené, neodporúča sa ich používať v nových projektoch. Použi mysqli_*, prípadne PDO, či nejakú databázovú vrstvu (napr. dibi). |
||
pefetofo Profil |
#5 · Zasláno: 27. 11. 2013, 22:03:53
Funguje :) Ďakujem
prečo bude mysql vyradené ? |
||
aDAm Profil |
#6 · Zasláno: 28. 11. 2013, 07:45:33
pefetofo:
mysql jako takové vyřazené nebude, budou jen zrušeny funkce mysql_ místo nich použit mysqli_ Zřejmě se programování učíš podle nějakého staršího návodu. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0