Autor Zpráva
Patrik Cicvárek
Profil *
Dobry den, snazim se secist soubory v adresari, viz

$umisteni_slozky = 'images/poradna/';
$ftp_images = glob(''.$umisteni_slozky.''.$poradna->id.'_*.jpg');
$pocet = count($ftp_images);

Problem je v tom, ze me to vzdy vyhodi jednicku i kdyz tam soubor je a nebo neni, kde delam chybu ? Kdyz mam soubory dva tak to vypise 2, ale kdyz soubor neni zadny, vypise to 1 misto 0
anonymní
Profil *
Patrik Cicvárek:
glob vrací false při prázdné složce, count(false) == 1.

$pocet = $ftp_images ? count($ftp_images) : 0;

Proč tam máš ty prázdné řetězce? Čeho jimi chceš docílit?
$ftp_images = glob($umisteni_slozky . $poradna->id . '_*.jpg');
Patrik Cicvárek
Profil *
Diky, vse funguje jak jsem potreboval, diky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: