Autor Zpráva
Coompiik
Profil
Dobrý den,
pustil jsem se do PhP po hlavě, a řek sem si že udělám něco trošku těžšího,
udělal sem velkej skript kterej includuje menší, furt mi to nefungovalo tak sem je projel zvlášť a zjistil jsem že chyba je v create.php, který vytváří .php soubory z 5 náhodných znaků, píše mi to chybu na řádku 19: Parse error: syntax error, unexpected '$soubor' (T_VARIABLE) on line 19, chápu z toho že je chyba v $soubor, na řádku 19, více z toho opravdu nevím, prosím pomozte.
Kód:
<head>
<meta charset="UTF-8">
<link rel="stylesheet" href="styl.css">
<title>Tester|CoompiikMedia</title>
</head>
<body background="//coompiik.jecool.net/img/Barvy.jpg">
<?php
function randString($len) {
  $chars = 'abcdefghijkmnpqrstuvwxyzABCDEFGHJKLMNPQRSTUVWXYZ23456789';
  $str = '';
  for($i = 1, $charLen = strlen($chars); $i <= $len; $i++) {
    $str .= $chars[rand(0, $charLen-1)];
  }
  return $str;
}
 
$kod = randString(5);
$paste = $_GET['paste']
$soubor .= fopen("./codes/" . $kod . ".php", "w");
fwrite($soubor, $paste); 
fclose($soubor);
?>
</body>



PS: $paste jsem vyplnil.
Fisir
Profil
Reaguji na Coompiika:
Do proměnné $soubor přidáváš (.=), nikde jsi ji však nedefinoval. Řešením je nechat pouze přiřazení (=).
Kubo2
Profil
Coompiik:
Na riadku 18 ti chýba bodkočiarka (středník).
Coompiik
Profil
Omlouvám se, předtím jsem tam skoušel opendir, v file_put_contents sem začátečník, zapoměl jsem . smazat, ale stále sejná chyba mi vyskakuje.
Fisir
Profil
Reaguji na Coompiika:
Pak je to ten středník ([#5] Kubo2).
Coompiik
Profil
Středník pitomej, dík kubo, už opodruhý si mi zachránil skript, PS: Na ten dotazník už kašli :D
Kubo2
Profil
Coompiik:
To nič nie je, bol by si na to prišiel aj sám ;-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: