Autor Zpráva
Trul
Profil *
Zdravím, mám problém. Mám podmínky a i když jsou na 100% splněné, nic to neudělá. Bude tam nějaká blbá chybka, ale já už se v tom hrabu půl hodiny a nic. Zkoušel jsem to přes switch a měl jsem tam elseify, ale nic.

while($k < $count){
  if($select[$k] == "jmeno"){$select[$k] = "Jméno";}
  if($select[$k] == "prijmeni"){$select[$k] = "Příjmení";}
  if($select[$k] == "tel"){$select[$k] = "Telefon";}
  if($select[$k] == "rodnecislo"){$select[$k] = "Rodné číslo";}
  if($select[$k] == "prijem"){$select[$k] = "Příjem";}
  if($select[$k] == "vydaje"){$select[$k] = "Výdaje";}
  if($select[$k] == "pujcka"){$select[$k] = "Půjčka";}
  if($select[$k] == "kraj"){$select[$k] = "Kraj";}
  if($select[$k] == "mesto"){$select[$k] = "Okresní město";}
  if($select[$k] == "psc"){$select[$k] = "PSČ";}
  if($select[$k] == "druhprijmu"){$select[$k] = "Druh příjmu";}
  if($select[$k] == "email"){$select[$k] = "Email";}
  if($select[$k] == "nemovitost"){$select[$k] = "Nemovitost";}
  if($select[$k] == "auto"){$select[$k] = "Auto";}
  if($select[$k] == "exekuce"){$select[$k] = "Exekuce";}
  if($select[$k] == "bankovniregistr"){$select[$k] = "Bankovní registr";}
  if($select[$k] == "nebankovniregistr"){$select[$k] = "Nebankovní registr";}
  if($select[$k] == "insolvence"){$select[$k] = "Insolvence";}
  echo $k." ".$select[$k]."<br>";
  $k++;
  }

přičemž ten echo řádek vypíše

0 Jméno
1 prijmeni
2 tel
3 rodnecislo
4 prijem
5 vydaje
6 pujcka
7 email
8 druhprijmu
9 nemovitost
10 auto
11 exekuce
12 bankovniregistr
13 nebankovniregistr
14 insolvence

Vždycky se změní pouze to jméno. Vidíte např, že když to vypsalo prijmeni, $k bylo jedna. Když si vypíšu $select[1], vypíše to prijmeni. Takže tu podmínku to prostě splnilo. Díky moc.
quatzael
Profil
Asi bude chyba už v tom cyklu, ne? Kde máš definovanou proměnnou $k a $count?
Trul
Profil *
Nakonec jsem to vyřešil úplně jinak. Přesto děkuji moc. Napsal bych i řešení, ale jde to do hloubek webu.
Joker
Profil
Trul:
Uvedený kód funguje, chyba je někde jinde. Například v $select na začátku ve skutečnosti nejsou přesně ty řetězce (například tam je navíc mezera nebo tak něco).

Jinak to uvedené je dost ošklivé řešení daného problému.
okolojsoucí
Profil
Jak to dopadlo?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0