Autor Zpráva
pospa669
Profil
Dobre odpoledne, chtěl jsem se zeptat, v čem mám chybu, že mi nenabehne stranka. Prostě, jako obvykle to dělám, vezmu kod:
<?php
require_once "maincore.php";
require_once THEMES."templates/header.php";

opentable("VIP");
echo "Váš text";
closetable();

require_once THEMES."templates/footer.php";
?>

a vymenim uvozovky v echo za ty php (anglicky), abych tam mohl vložit html kod z editoru. Ale tentokrát tam mám někde chybu, proto jsem se chtel zeptat, jestli by jste se na to nekdo nepodival a nasel to, proc to nejde popr poradit jak opravit.

 
<script>
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
<style>
h3 {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
</style>




<center>
<table border="0" width="1000" height="1472" style="border-collapse: collapse">
   <tr>
      <td height="1470" width="1000">
   
     <blockquote>
         <p style="font-size:13pt;" align="left"><font face="Calibri"><b>
         Herní peníze</b> můžete získat hned několika způsoby. Ten
         nejjednodušší je koupit je pomocí SMS nebo bankovního účtu. Ten
         složitějsí je, že obchodujete mezi hráči s itemama, nebo, pokud už
         VIP jste, můžete vydělávat pomocí zaměstnání. Na této stránce se
         budeme věnovat způsobu, kterým si můžete koupit tyto peníze za CZK
         nebo EUR. Platí pravidlo, čím dražší si balíček koupíte, tím je to
         pro vás výhodnější.</font></p>
         <p style="font-size:15pt;" align="center"><u><b><font face="Calibri">
         Jak zakoupit herní peníze?</font></b></u></p>
         <p style="font-size:13pt;" align="left"><font face="Calibri">V prvé
         řadě si vyberte kolonku, která vám nejvíce vyhovuje. Je tam napsána
         vždy cena a počet virtuálních peněz. Platba SMS je nevýhodná, oproti
         bankovnímu příkazu, protože u SMS si operátor navyšuje cca. 100% z
         požadované částky. U bankovního příkazu je zase problém ten, že si
         musíte počkat cca. 3 pracovní dny, než se platba připíše na účet a
         poté ji musí zaevidovat majitel. Pokud bude vyhlášená nějaká akce,
         třeba 20% gratis, tak ji musí majitel sám přidat.</font></p>
         
      
     </blockquote>
   
      
      
     <p align="center">
      <font face="Calibri">
      <span style="font-size: 15pt; font-weight: 700; text-decoration: underline">
      Balíčky: </span></font>
      <p align="center">
      <font face="Calibri" style="font-size: 9pt">(Pro více info klikněte na
      příslušný balíček)</font><blockquote>





        <h3 onclick="zobrazSkryj('start')" align="left">
         <font face="Calibri"><span style="text-decoration: none"><span style="font-weight: 700; font-size: 14pt">
         <font color="#15B0C2">Balíček start</font></span><span style="font-size: 11pt">
         (50 000 $)</span></span></font></h3>
         <div id="start" class="skryvany">
         
        <blockquote>
            <blockquote>
               <font face="Calibri">Balíček start skýtá 50 000 $. </font>
               <p><font face="Calibri">Odešlete SMS ve tvaru RCminepub [váš
               nick ve hře]&nbsp; na číslo 9062530 (cena SMS je 30 ,-Kč
               včetně DPH, službu zajišťuje společnost
               <a href="http://mobilniplatb.cz">mobilniplatb.cz</a>) Při
               jakýchkoliv problémech se obraťte na technickou podporu (teamspeak)</font></p>
               <p align="center"><font face="Calibri">nebo</font></p>
               <p><font face="Calibri">Pošlete bankovní příkaz k úhradě na
               číslo účtu 224121944/0300, částku 15 Kč a ve zprávě pro
               příjemce uveďte váš nick ve hře (mezera)
               <font color="#15B0C2">start</font>.</font></p>
               <hr>
               <p>&nbsp;</p>
            </blockquote>
         </blockquote>
         
        </div>
         
     </td>
   </tr>
   </table></center> 
Neni to kompletni, tech balicku je tam vice... Děkuji za odpoved
DarkMeni
Profil
pospa669:
a vymenim uvozovky v echo za ty php
To jakože takto?
<?php
require_once "maincore.php";
require_once THEMES."templates/header.php";
 
opentable("VIP");
echo 
?>
  <html> text...
<?php
 ;
closetable();
 
require_once THEMES."templates/footer.php";
?>

Jestli jo, tak php procesoru předáš vlastně asi tenhle kód:
<?php
require_once "maincore.php";
require_once THEMES."templates/header.php";
 
opentable("VIP");
echo;
closetable();
 
require_once THEMES."templates/footer.php";
?>
(příkaz echo očekává aspoň 1 argument a ty mu nepředáš žádný)

Buď dej pryč to echo (takže ten html text tam dej místo echa a ne jen místo úvozovek):
<?php
require_once "maincore.php";
require_once THEMES."templates/header.php";
 
opentable("VIP");
?>
 html kód...
<?php
closetable();
 
require_once THEMES."templates/footer.php";
?>

nebo to ulož do nějakýho souboru a použij include
pospa669
Profil
Super děkuji za radu, udělal jsem to přes include, ale mam jeden problem. nenacte mi to nastavení styles.cs, viz. http://betterzone.8u.cz/buypenize.php. Spravna stranka, udelano pomoci me verze, u echa zamena uvozovek (" za '). Viz: http://betterzone.8u.cz/vip.php . Jak to opravim? Děkuji za rady
DarkMeni
Profil
pospa669:
Jak to opravim?
Diď obě stránky fungujou, ne?

u echa zamena uvozovek (" za ')
Tak pak musíš escapovat všechny apostrofy
pospa669
Profil
Ano fungují, ale mě jde o to, že mi to nenačte styles, ktere mam nastavene. A navic, ty rozbalovaci texty, jsou podtrzene a ja je chci normal, bez podtrzky, text-decoration: none nefunguje. Jak to udelam jinak? Dekuji
DarkMeni
Profil
Co si představuješ pod tim, že by ti to mělo načíst styly který sis nastavil?
V PHP Fusionu si v administraci vybereš šablonu (ze složky themes) a takový styly ti ten systém bude načítat:
Na 8. řádku ti přilinkuje RC_01/styles.css
<link rel='stylesheet' href='themes/RC_01/styles.css' type='text/css' media='screen' />
Koukal si na výslednej zdroják stránek (většinou Ctrl + U)?

pospa669:
A navic, ty rozbalovaci texty, jsou podtrzene
Protože to tak mají nastavený:
(řádky 134 - 139)
<style>
h3 {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
hr {size: 1px; color: white;}
a {text-decoration: none;}
</style>

(řádky 178 - 182)
<h3 onclick="zobrazSkryj('start')" align="left">
<font face="Calibri">
<span style="font-weight: 700; font-size: 14pt">
<font color="#15B0C2">Balíček start</font></span><span style="font-size: 11pt"> 
<font color="#FFFFFF">(50 000 $)</font></span></font>
</h3>

Ale to už je věc HTML a CSS

Jestli budeš chtít přilinkovat další styl ze souboru, tak budeš muset buď v css použít @import nebo upravit themes/templates/header.php
pospa669
Profil
diky opraveno :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: