Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
smid83 Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 1. 2014, 18:31:39
Ahoj nevíte někdo nějaký skript na vymázání složky i se soubory?něco jsem našel ale mažeto jen soubory ve šložce ale já potřebuju vymazat celou složku diky
|
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 2. 1. 2014, 18:36:10
|
||
smid83 Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 1. 2014, 18:55:54
Alphard:
tak zkoušil jsem ztěch stránek tento skript nějak mi to složku pořád nechce smazat složka je uložená vestejným adresáři co tenhle skript složka sejmenuje fotky napsal jsem fotky místo / a nic tak kam to mám napsat? <?php //Delete folder function function deleteDirectory($dir) { if (!file_exists($dir)) return true; if (!is_dir($dir) || is_link($dir)) return unlink($dir); foreach (scandir($dir) as $item) { if ($item == '.' || $item == '..') continue; if (!deleteDirectory($dir . "/" . $item)) { chmod($dir . "/" . $item, 0777); if (!deleteDirectory($dir . "/" . $item)) return false; }; } return rmdir($dir); } ?> |
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 2. 1. 2014, 19:07:06
Jméno mazaného adresáře předat v parametru. Pokud to nefunguje, zkusil bych tu lépe hodnocenou funkci, co jsem původně opakoval.
|
||
Taps Profil |
#5 · Zasláno: 2. 1. 2014, 19:08:14
smid83:
funkci musíš ještě zavolat <? echo deleteDirectory('fotky'); ?> |
||
smid83 Profil * |
#6 · Zasláno: 2. 1. 2014, 19:16:56
Taps:
zkoušel jsem tu tvuj odkaz a to mi píše chybnou hlášku na žádku 8 to je toto foreach (new DirectoryIterator($path); as $file) {
cele kod je deleteDir('fotky'); function deleteDir($path) { foreach (new DirectoryIterator($path); as $file) { if ($file->isDot()) continue; if ($file->isDir()) deleteDir($file->getPathname()); unlink($file->getPathname()); } } |
||
Taps Profil |
#7 · Zasláno: 2. 1. 2014, 19:19:22
smid83:
zkus bez středníku function deleteDir($path) { foreach (new DirectoryIterator($path) as $file) { if ($file->isDot()) continue; if ($file->isDir()) deleteDir($file->getPathname()); unlink($file->getPathname()); } } |
||
smid83 Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 1. 2014, 19:31:56 · Upravil/a: smid83
Taps:
tak jsem to udělal chyba se sice už neukáže ale tu složku tam mám furt přesně takhle tak co stím muže byt?nemuže to byt tím že to zkouším v localhostu? deleteDir('fotky'); function deleteDir($path) { foreach (new DirectoryIterator($path) as $file) { if ($file->isDot()) continue; if ($file->isDir()) deleteDir($file->getPathname()); unlink($file->getPathname()); } } nebo jetli musím ještě zavolat funkci tak jakto mám napsat když vzavorce je $path našel jsem ještě toto funguje to adresař smaže ale potřeboval bych ještě nějak nastavit cestu k adresáři zkoušel jsem rmdir("zkouska/blabla"); a to se vymaže celi i stou zkouškou ja potřebuju aby ta zkouška zustala a vymazala se pouze složka blabla<?php rmdir("blabla"); //odstraní adresář ?> |
||
smid83 Profil * |
#9 · Zasláno: 3. 1. 2014, 03:08:27
diky moc.omlouvam se už to funguje,u mě byla chyba
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0