Autor Zpráva
pepo007
Profil
Dobry den,

robim stranku v ktorej sa bude pracovat s databazou, tak, ze vytiahnem udaje o produktoch a tie sa potom budu porovnavat.

Problem je, ze by som chcel urobit taku vec, ze ak vytiahnem udaj o nejakom produkte, ten sa mi ulozi do okienka, ktore bude na

spode stranky a tam mi vypise text , ze produkt bol pridany do porovnania. Takto sa ulozi napr 5 produktov, ktore si moze uzivatel

dat kedykolvek zobrazit, pricom si moze dalej prehliadat stranku.

Vedel by mi niekto poradit prosim Vas, ako by sa to dalo nakodovat?
abc
Profil
Vedel by mi niekto poradit prosim Vas, ako by sa to dalo nakodovat?
Ano věděl, s čím konkrétním si nevíš rady? Celý skript samozřejmě nikdo poskytovat nebude, od toho tu jsou Práce a zakázky
pepo007
Profil
Ano ja viem, chcem si to samozrejme nakodovat sam. Chcem len nejak usmernit. Potreboval by som len daky pismony navod, ako postupovat, lebo momentalne som uplne mimo z toho. Len ako by sa to dalo urobit.
abc
Profil
Potreboval by som len daky pismony navod, ako postupovat
A s čím konkrétně?
- s vytažením dat z databáze
- s výpisem
- s uložením do porovnání
- s výpisem porovnání
pepo007
Profil
vytiahnut data z databaze viem
aj vypis
aj ulozenie do porovnania
aj vypis porovnania

len neviem to vlozenie do porovnania, urobit tak, aby mi to zobrazilo v okienku

napr
vybrali ste si:

produkt1
produkt2
produkt3

viete co myslism?nacita mi napr tieto tri produkty a az po stlaceni tlacidla mi zobrazi porovnanie
abc
Profil
A kam to ukládáte? Někam do SESSION?
Prvky budete přidávat např. takto:
$_SESSION['porovnani'][] = "produkt1";
$_SESSION['porovnani'][] = "produkt2";
$_SESSION['porovnani'][] = "produkt3";
Tak potom jednoduše:
echo "Vybrali jste si:<br>";
foreach($_SESSION['porovnani'] as $value){
  echo $value .  "<br>";
}
pepo007
Profil
Dakujem velmi pekne, skusim to.
pepo007
Profil
Este sa chcem spytat, ked chcem aby sa mi tento kod zobrazoval v ramiku na spode strany (vyskoci tam biely obdlznik, v ktorom bude zobrazeny ten text), co mam pouzit javascript, alebo sa to da urobit aj cez html?

Dakujem
abc
Profil
Jestli chceš, aby "vyskočil", tak musíš použít Javascript, kterým to zobrazíš.
Jinak samozřejmě celý ten "obdélník" bude nějaký HTML prvek
pepo007
Profil
Prosim Vas chcem sa este spytat:

Do premmenej $row sa mi nacitaju vsetky produkty, ako urobit tlacidlo vyber tak, aby po stlaceni odoslalo len produkt s urcitym indexom?

<p><a href="..."><?php echo $row['produkty']; ?></a>

<?php $_SESSION['porovnanie'][]= $row['produkty'];    ?>


<form method="post">
<input type="Submit" name="kosik2" value="Vyber"/>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: