Autor Zpráva
neznalec
Profil *
zdravím... jak stejně jako u $_SERVER["HTTP_HOST"]
zjistím port URL když prográmek který tahá URL nestahuje a neposílá hlavičky?

jde mi o to, že když url otevřu v prohlížeči port mi vyskočí když to spustím přes funkci která z url stahuje data tak se nezbarazí ani IP ani port...

takže... jak získat jiným způsobem port?
Davex
Profil
Žádná jiná proměnná z pole $_SERVER nevyhovuje?
Keeehi
Profil
neznalec:
neposílá hlavičky
Tak evidentně něco posílat musí. Prohlížeč taky není věštecká koule.

A my mimo jiné také nejsme věštci. Takže by bylo dobré napsat, o jaké url a jaké stahovací funkci se to tu bavíme .
neznalec
Profil *
jde o získávání indomací o funkčnosti kamery...
každou kameru jsem pomací php rozdělil na jiný port
$server = $_SERVER["HTTP_HOST"];
$port = str_replace ("123.123.123.123:", "", $server);
if($port==81)$kamera=...
if($port==82)$kamera=...
if($kamera=="")$kamera=defalut..

v prohlížeči to ukazuje správně ale když použiji program na náznam videa tak to vždy stahuje defalut...
Jenicek
Profil
zkus SERVER_PORT :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: