Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jou222 Profil |
Zdravím,
mám řazení přes seznam možností, ale chtěl bych to udělat aby to nebylo jako seznam, ale odkazy místo jak to je teď ale chci aby to bylo <a href="#">Sestupně</a> | <a href="#">Vzestupně</a> ale nevím co mám dát do těch odkazů. Děkuji za pomoc Něco ve stylu jak je http://hc-vitkovice.cz/statistiky.php echo ' <form method="post" action=""> <select onchange="this.form.submit()" name="poradi" > <option value="DESC">Sestupně</option> <option value="ASC">Vzestupně</option> </select> <input type="hidden" name="razeni" value="razeni" /> </form> '; if(isset($_POST["razeni"])) { $razeni=$_POST["poradi"]; } else { $razeni=DESC; } $bodytymy = mysql_query("SELECT * FROM tymy WHERE sezona='2013/2014' ORDER BY body $razeni"); if (!$bodytymy) { echo "Bohužel nebyly nalezeny žádné data"; } echo '<table><tr> <th style="text-align: center;">Pozice</th> <th>Tým</th> <th>Z</th> <th>V</th> <th>R</th> <th>P</th> <th>G</th> <th>OG</th> <th>B</th> </tr>'; $i=1; while ($zaznam = mysql_fetch_object($bodytymy)){ if($zaznam->nazevTymu=='HC Kladiváři') { $vypis = "<tr>"; $vypis .= "<td style='text-align: center;'><b>".$i."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->nazevTymu."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->zapas."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->vyhry."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->remizy."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->prohry."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->goly."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->ogoly."</b></td>"; $vypis .= "<td><b>".$zaznam->body."</b></td>"; $vypis .= "</tr>"; } else { $vypis = "<tr>"; $vypis .= "<td style='text-align: center;'>".$i."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->nazevTymu."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->zapas."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->vyhry."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->remizy."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->prohry."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->goly."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->ogoly."</td>"; $vypis .= "<td>".$zaznam->body."</td>"; $vypis .= "</tr>"; } $i++; echo $vypis; } echo '</table>'; mysql_free_result($bodytymy); |
||
Bertram Profil |
#2 · Zasláno: 19. 1. 2014, 17:20:43
Jestli jsem vás pochopil myslíte toto.
<?php echo "<a href=" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?order=desc>DESC</a>"; echo "<br />"; echo "<a href=" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?order=asc>ASC</a>"; echo "<pre>"; var_dump($_GET); ?> |
||
jou222 Profil |
#3 · Zasláno: 19. 1. 2014, 18:58:11
Děkuji přesně tohle jsem chtěl :) Děkuji ještě jednou mockrát
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0