Autor Zpráva
Doby92
Profil *
Dobrý den,

mám hlavní kód, který mi načítá obsah webu viz. níže

$uri = empty($_GET['page']) ? array() : explode('/', trim($_GET['page'], ' /'));
    
         if (empty($uri)) {
             if($_SESSION['check_sign'] != 0){
                $file = './sites/home.php';
             } else{
                $file = './sites/login.php';
             }
         } else {
             
             $file = './sites/'. $uri[0]. '.php';
         }
 
         if (file_exists($file)) {
             include $file; 
         } else {
             include './sites/errors/404.php';
         }
    
    }

funguje tak, že pokud není uživatel přihlášen a vstoupí na domovskou stránku hodí ho to automaticky na stránku login.php, kde mám přihlašovací formulář a script na přihlášení. Bohužel, když vyplním a odešlu formulář, tak se mi vyplněné údaje přenášejí v URL, i když mám ve scriptu použitou metodu POST a přihlášení se neprovede.

Otázkou tedy je...je možné použít metodu post a get na stejné stránce? Pokud ano, kde mohu dělat chybu?

Předem děkuji za odpověď
janbarasek
Profil
Doby92:
V rámci jednoho formuláře můžeš použít jen jednu metodu odesílání, už jsem o tom psal.
Alphard
Profil
Má formulář method="post"? Určitě nepřenášejte heslo v GET, to by nebylo rozumné.
Jen pro informaci dodávám, že hromadně lze vstupy najít v $_REQUEST, ale data z formuláře by určitě měla být v tom poli, které je zadané.

[#2]:
Pro položky formuláře ano, ale formulář lze poslat na adresu s GET parametry, takže do určité míry kombinovat lze.
Doby92
Profil *
Alphard:
Díky moc za radu, já se snad úplně slepý, ve formuláři jsem měl napsáno post ale celkově jsem to měl napsaný takto mathod="post", takže metoda POST nebyla nastavená a automaticky to bralo metodu GET z hlavního kódu. Ještě jednou děkuji a toto vlákno radši smažte :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: