Autor Zpráva
Hitman
Profil
Poněkud triviální dotaz, ale nedá mi to se nezeptat, protože si myslím že určitě bude efektivnější řešení, než používám teď.

Pokud odesílám formulář na stejnou stránku (s dynamicky generovanou url, takže nevyplním action) a chci jej obnovit, používám obnovení javascriptem. Jde to udělat nějak efektivěji?

Jde o to, že odešlu formulář a potřebuji aby se mi v něm zobrazili aktuální data z databáze, takže je třeba obnovit stránku. Teď mě napadá že by to šlo přes headers, kdybych ten zpracovací script umístil na začátek stránky. Jaké řešení používáte vy, je nějaké ještě elegantnější?


// tak přes headers to asi nepůjde, přestože na prvním řádku mám jen "<?php", bez mezer, stejně mi to píše chybu na řádku 1 (headers already send..)
Martin02
Profil
Hitman:
Vždyť ale vždy když odešleš formulář, tak se stránka načte znovu. Pokud tedy nepoužíváš AJAX.
Fisir
Profil
Reaguji na Hitmana:
stejně mi to píše chybu na řádku 1
Pravděpodobně BOM. Zkus ho ve tvém editoru vypnout.
Hitman
Profil
Martin02

To se asi načte, ale údaje z db vidím stále staré, pokud stránku neobnovím.

Fisir
Máš pravdu, to by mě ani nenpadlo že tohle bude DW dělat, přitom jsem měl vkládání BOMU vypnuté, když jsem ho zapnul a opět vypnul tak už to jde. Díky za tip.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: