Autor Zpráva
Prefin
Profil
Ahojda
Potřeboval bych trochu poradit s výpisem seznamu souborů, obsažených v archivu .zip.
Zkoušel jsem něco z manuálu ale nepodařilo se.
Konkrétně mi jde pouze o získání seznamu názvů souborů do pole, se kterými pak budu dál pracovat.
Díky za radu.
Chro
Profil
Jaký příklad (kód) jsi konkrétně zkoušel, něco se ZipArchive? Toto rozšíření není vždy součástí PHP a musí se doinstalovat.
Prefin
Profil
Stáhl jsem si odněkud kód:
$v->zip->open($archiv);
print_r($v);
var_dump($v);
echo "numFiles: " . $v-zip->numFiles . "\n";
echo "status: " . $v->zip->status  . "\n";
echo "statusSys: " . $v->zip->statusSys . "\n";
echo "filename: " . $v->zip->filename . "\n";
echo "comment: " . $v->zip->comment . "\n";

for ($i=0; $i<$v->zip->numFiles;$i++) {
    echo "index: $i\n";
    print_r($v->zip->statIndex($i));
}
echo "numFile:" . $v->zip->numFiles . "\n";
a zkoušel si s tím hrát, přičemž tohle je původní zdroj z kterého potřebuji získat jenom pole s názvy souborů v archivu, ale prozatím neúspěch.
Hostuju na Savaně, kde je knihovna k dispozici - archivování mi běží.
Bertram
Profil
Prefin:
Tady se můžete podívat, jak to vypalo, než se to dostalo k vám.
Example #2 Dump the archive details and listing

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0