Autor Zpráva
Coompiik
Profil
Dobrý den, jako vždy dělám nějaký větší skript, includující menší, ale zarazila mě jedna věc, posílám náhled, neni to moc dlouhý, ale už sem dlouho nekódoval, a trošku mi blbne středník, 4x jsem to proletěl ale žádnou chybu jsem tam nenašel, zde posílám, netuším kde by to mohlo být, prosím o pomoc.
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Funny Fun Font <? include: 'verze.info'; ?><? if($_GET['page'] == 'download'){ echo " | Stáhnout";} ?></title>
</head>
<style>@font-face { font-family: FFFont; src: url('http://c.jecool.net/fonts/FFFont.ttf'); }body{font-family: FFFont;}</style>
<body bgcolor="aqua">
<h1><?
$download = fopen("stazeni.php", "r"); 
$downloads = fgets($download);
if($_GET['page'] != 'download'){ ?>Zde v prohlizeci je toto pismo asi trosku nevzhledne, ale kdyz si ho stahnete, myslim ze je celkem pekne. Dikrtika je v planu do verze 1.0.1, Aktualni verze: <font color="red"><? include: "verze.info"; ?></font>.
<p>Ve verzi 1.0.0 noveho:
<ul>
    <li>Vytvorene znaky: [A-Z, a-z, 1-9, !, ?]</li>
    <li>Vytvorena verze ttf</li>
    <li>Vlozeno na web</li>
</ul>
<font color="green"><a href="//c.jecool.net/CooMedia/FFFont.php?page=download" title="<? include: 'verze.info'; ?>">Stahnout</font></a>

<? }
else{ ?>

<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://c.jecool.net/fonts/FFFont.ttf">
Stahováni by melo zacit automaticky, pokud ne kliknete <a href="//c.jecool.net/font/FFFont.ttf">Sem</a>
<? 
$downloadsv = fopen("stazeni.php", "w");
$downloadsw = $downloads + 1;
fwrite($downloadsv, $downloadsw);
} ?><br>Stazeno: <? echo $downloads; ?></h1>



Vidím jednu chybu na řádku 3,

<title>Funny Fun Font <? include: 'verze.info'; ?><? if($_GET['page'] == 'download'){ echo " | Stáhnout";} ?></title>
, přesto mi to ale dál nejde :/
Tori
Profil
dtto na ř.17
Coompiik
Profil
ajo, kouknu


Furt nic :/
Už tedy upraveno:
1|...Font <? include: 'verze.info'; ?><? if(...
a
17|...e=<? include: 'verze.info'; ?>">St...
Stále ale nejde :/
Tori
Profil
Čim se to projevuje, že to nejde - úplně prázdná stránka, nebo jen její část, nebo se PHP neprovede ale zobrazí, ...?
Coompiik
Profil
Uplně prázdná stránka, jaky při chybách vynechané středníky nebo tak.


http://c.jecool.net/CooMedia/FFFont.php


stazeni.php i verze.info existuji, ale to by takovi problem nevyvovalo, pokud se nepletu spis by se to vytvorilo.
Ve stazeni.php je jako obsah číslo 0
Rfilip
Profil
V hlavičce je HTTP chyba 500 - tedy internal server error - tedy chyba v syntaxi php.
Coompiik
Profil
500 - Internal Server Error nevím proč endora hází furt, cca jednou za hoďku je třeba 10 sekund na všech doménách 3tího řádu, netušim proč.


Asi přetížení nebo nevim, po refreshi 500tka zmizí


Věřím uživatelům Diskuse JPW, proto jsem vytvořil dočasný FTP účet,
Hostitel: srv90.endora.cz
Uživatel: coompiik_jpw
Heslo: jpwftp
---
Je tam složka kdej sou všechny soubory přesně tak jak jak jsem to sem hodil, včetně složky fonts atd.
Smeřuje do adresáře /c.jecool.net/web/jpw/topic_155761/ kdbyby jste se chtěli na něco podívat.
URL: c.jecool.net/jpw/topic_155761/
okolojsoucí
Profil
Coompiik:
Ty chceš aby jsme ti pomohli, přesto FTP server vykazuje chybu
Odpověď:    530 Login incorrect.
Coompiik
Profil
Hmm... Tak mě teda pod stejnými údaji to FTP jde...
Tori
Profil
Ta dvojtečka je ještě na ř.10. Bez ní to zřejmě funguje.
Kdybyste to zkoušel na localhostu, s povoleným zobrazováním chyb, tak to najdete sám rychleji. Případně na serveru by se ještě pomocí .htaccess dal nastavit nějaký logovací soubor, když už server vyhazuje při každé chybě pětistovku.
Coompiik
Profil
Podivam na to, a jak az sem rikal, nevim proc ale ta 500 je pravidelna,


Vyreseno, jen dvijrecky na 1, 10 a 17, dik moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: