Autor Zpráva
Taps
Profil
Zdravím, mám níže uvedený skript, ve kterém kontroluji platnost session, ale pokud neexistuje $_SESSION['uzivatel']['prihlaseni'] tak se mi zobrazí jen bílá stránka, nevíte čím by to mohlo být způsobeno ? Děkuji
<?php
ob_start();
session_start();
if (isset( $_SESSION['uzivatel']['prihlaseni'])) {
    $userID = $_SESSION['uzivatel']['id'];
    $jmeno = $_SESSION['uzivatel']['jmeno'];
    $platnost = $_SESSION['uzivatel']['platnost'];
    // prodlouzime platnost sessions
    if ($platnost > Time()) {
        $_SESSION['uzivatel']['platnost'] = Time() + 3600;
    } else {
        session_unset($_SESSION['uzivatel']);
        spolecnePridejHlasku('Platnost přihlášení vypršela', 'info');
        header('../uzivatelePrihlaseni.php');
        exit;
    }
} else {
    spolecnePridejHlasku('Uživatel musí být přihlášen', 'danger');
    header('uzivatelePrihlaseni.php');
    exit;
}
ob_end_flush();
?>
peta
Profil
error_reporting mas zapnute na E_ALL?
Pokud nastane php chyba, tak se na beznem serveru zobrazi bila stranka, kterou hacker nemuze pouzit ke zjisteni blizsich udaju o chybe a nasledne k nabourani php kodu. bMuzes nastavit erro_reporting na ignorovani chyb uplne, pak by to mohlo normalne fungovat.
Jinak teda v kodu se to resi pres isset($_SESSION['uzivatel'])
Joker
Profil
Taps:
nefunguje header
A co mají dělat? header('uzivatelePrihlaseni.php'); je nesmysl. Jestli to má být přesměrování, tak tam chybí Location: na začátku.
Taps
Profil
Joker:
děkuji, hloupá chyba.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: