Autor Zpráva
Jenicek
Profil
zdravím,
na serveru a webu si většina webů může nastavit zobrazování vlastních errorů...
docela by mě zajímalo jak vypsat tento obsah... aby se i v php pouze nezobrazil error 502 ale i vypsal co na stránce je...
info?
Fisir
Profil
Reaguji na Jenicka:
Buď vlastní chybovou stránku vypisovat přímo v PHP, nebo (pokud stavový kód definuje přímo webserver, nikoli PHP) využít .htaccess direktivu ErrorDocument.
Jenicek
Profil
asi jsem se špatně vyjádřil potřebuji ve svém serveru vypsat cizí error...
emmmm... file_get_contents :-)
Jenicek
Profil
ať žij curl :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: