Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SkyVessel Profil |
#1 · Zasláno: 21. 3. 2014, 22:39:43
Zdravím. Mám níže uvedený kód. Když ten dotaz zadám přímo v phpmyadminu, tak mi to vyfiltruje jeden řádek. tady je v poli $vysledek3[] nic... Do těch proměnných $ed_... mo ti to už nic nenaháže. Dělám něco špatně? :)
Docela jsem už bezradný... <?php if ($_GET['edit']) { // úprava $art = $_GET['edit']; require_once ('spojit.php'); $dotaz = "SELECT id, jmeno, datum, text FROM exp WHERE id='$art'"; $vysledek3 = mysql_query($dotaz) or die(mysql_error()); $ed_id = $vysledek3['0']; $ed_name = $vysledek3['1']; $ed_date = $vysledek3['2']; $ed_experience = $vysledek3['3']; $edit = true; ?> |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 21. 3. 2014, 23:36:57
Výsledek funkce
mysql_query musíš prohnat funkcí mysql_fetch_array. (Věnuj pozornost i varování, které se na odkázané stránce zobrazuje.)
|
||
SkyVessel Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2014, 01:10:14
Ah... Takže opraveno... Jakmile člověk přestane přemýšlet a začne bezhlavě kopírovat z už hotových částí... plus pozdní hodina :)
A právě, že mě zarazilo, že to nic nehlásilo... Jsem zapl i error_reporting(E_ALL); a nic nenáhlásil, tak jsem právě nevěděl, co mu chybí... A on zas nevěděl, co tím kódem po něm chcu xD $dotaz = "SELECT id, jmeno, datum, text FROM exp WHERE id='$art'"; $vysledek3 = mysql_query($dotaz) or die(mysql_error()); //spustit dotaz if (mysql_num_rows($vysledek3) == 1) { $vysledek3 = mysql_fetch_array($vysledek3, MYSQL_NUM); $ed_id = $vysledek3['0']; ... |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0