Autor Zpráva
Richard
Profil *
Ahoj, mám funkci move_uploaded_file(), když jsem to ladil na localu u sebe, vše jelo, ale když jsem to nahrál na web, je problém.
Tuto chybu mi to háže.

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to access ./takesomebreak.com/picture/96.jpg

Cestu mám správně, jen se chci zeptat co s tím protože on to nebere.
Mám uvádět cestu jako http://www.domena/adresar/picture/obr.jpg ?

Nebo jen stačí adresar/picture/obr.jpg ?

Zkusil jsem obě, pořád nic.

Díky
Chro
Profil
Příklad, pokud máš tu funkci v kořenu webu ve www.domena.cz/ a chceš obrázek přesunout do www.domena.cz/adresar/pictures/, stačí uvést ve funkci cestu adresar/pictures/obrazek.jpg ve druhém parametru.

Příklad 2, pokud máš tu funkci v www.domena.cz/adresar/ a chceš obrázek přesunout do www.domena.cz/adresar/pictures/, stačí uvést ve funkci cestu pictures/obrazek.jpg ve druhém parametru.

Složky adresar a pictures musí samozřejmě existovat nebo je před přesunutím souboru po uploadu vytvořit.
peta
Profil
Nezname tvuj php kod.
Za predpokladu, ze je ok, muze byt problem jeste s nastavenim prav slozky, resi to funkce chmod() a nebo rucne zmenit pres FTP napr na hodnotu 777.

Pokud nechces, aby forum udelalo adresu, pouzij tlacitko editoru <>.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: