Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Matthew Cook Profil |
#1 · Zasláno: 14. 4. 2014, 18:46:12
Zdravím,
Mám problém, když odešlu z webové stránky mail příjde mi jako příloha. Jak se to dá řešit. Děkuji za radu $postId = mysql_real_escape_string($_POST["postId"]); $title = mysql_real_escape_string(addslashes(trim($_POST["title"]))); $name = mysql_real_escape_string(addslashes(trim($_POST["name"]))); $email = mysql_real_escape_string(trim($_POST["email2"])); $message = "From: $name \n\n" . $_POST["md_message"]; $emailTitle = STR_ABOUTYOURPOST . $title; $headers = 'From: ' . $email . "\r\n" . 'Reply-To: ' . $email . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion(); $headers = "From: ".$_POST['md_message']. 'Reply-To: ' . $email . "\nContent-Type: text/html; charset=windows-1250\nContent-Transfer-Encoding: 8bit\r\n"; |
||
okolojsoucí Profil |
$headers = 'From: ' . $email . "\r\n" . 'Reply-To: ' . $email . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion(); $headers .= "From: ".$_POST['md_message']. 'Reply-To: ' . $email . "\nContent-Type: text/html; charset=windows-1250\nContent-Transfer-Encoding: 8bit\r\n"; |
||
Matthew Cook Profil |
#3 · Zasláno: 14. 4. 2014, 22:17:35
Díky už to jde :) akorát ted blbne znaková sada.
|
||
okolojsoucí Profil |
#4 · Zasláno: 14. 4. 2014, 22:33:24
Zkus využít zdejší
cs_mail() funkci Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Kódování e-mailu, aneb abychom neposílali otazníky.
|
||
Matthew Cook Profil |
#5 · Zasláno: 15. 4. 2014, 14:22:46
Už jsem to vyřešil ;) díky
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0