Autor Zpráva
roman.kocian@gmail.com
Profil *
Zdravím Vás, vím, že již toto téma tady bylo několikrát i jsem jej pročítal, ale potřeboval bych poradit s rewrite_mod pro subdoménu, které obsahahuje #. URL je následující: subdom/domena.cz/index.php?id=archiv#archivText.
htaccess vypadá následovně:

RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^subdom/
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/subdom/
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)\.([^\.]*)\.([^\.]*)$
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/subdom/%2 -d
RewriteRule (.*) subdom/%2/$1 [DPI]
RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+)/?$   index.php?id=$1

Je tam asi nějaký problém díky tomu hashi.

Díky za radu a omlouvám se, za již probírané téma.
Rfilip
Profil
Část URL za # prohlížeč vůbec na server neposílá. Tudíž se dle ní nemůžete rozhodovat
roman.kocian@gmail.com
Profil *
Děkuji za info. Je ale pro mě zajimavé, že Firefox, Chrome zobrazí doménu celou: ''subdom/domena.cz/index.php?id=archiv#archivText'', ale Opera zobrazí jen: subdom/domena.cz/index.php V čem to může být?
Díky.
CZghost
Profil
roman.kocian@gmail.com:
Chrome zobrazí doménu celou: ''subdom/domena.cz/index.php?id=archiv#archivText'', ale Opera zobrazí jen: subdom/domena.cz/index.php V čem to může být?
Když si klikneš do pole s adresou, ukáže se ti celá ;-) Opera schovává nepodstatné části adresy (protokol společně se subdoménami a parametry se standardně neukážou, ale zobrazí se, když klikneš do adresního řádku, což je dobré při editaci parametrů, pokud máš PHP skript pro formulář odesílaný metodou GET).

Jinak děkuju za mail, přidám si ho do seznamu spamu :-) (toto bylo myšlené jako vtip, ale samozřejmě nedávej mail pokud to není nutné)
Taps
Profil
roman.kocian@gmail.com:
hodnota, která se nachází za # se dá odchytit pomocí javascriptu ( location.hash)
roman.kocian@gmail.com
Profil *
Mohli by jste mi tedy prosím poradit, co mám ještě doplnit do .htaccess?? Dle URL adresy výše by se mi zobrazila adresa: subdom/domena.cz/archiv

Děkuji mnohokrát.
CZghost
Profil
roman.kocian@gmail.com:
RewriteRule ^subdom/domena.cz/([^/]+)/?$ subdom/domena.cz/index.php?id=$1

První označená část zastupuje jakýkoliv znak kromě lomítka, druhá (žlutá) část umožňuje přidat lomítko (buď tam je, nebo ne, obojí funguje stejně)a třetí označená část znázorňuje proměnnou, do které se uloží ta závorka.
roman.kocian@gmail.com
Profil *
Pokud se odkazuji přímo na soubor:
subdom/index.php http://www.seznam.cz

tak vše jde. Problém nastává když zadávám url adresu:

subdom/index.php?id=archiv http://www.seznam.cz

to mě pak nic nedělá. Nemusí se zapnout ještě nějaké další pravidlo na URL adresy odkazem?

Díky
roman.kocian@gmail.com
Profil *
Díky již jsem to rozchodil ale na 1/2. Mám ještě nastaveno že pokud nebude zadáno žádné id, tak mě web automaticky zobrazí obsah archiv - zkráceně:

if (!isset($_GET['id'])) {
    ob_start();
    include('archiv.php');
    $archiv = ob_get_contents();

<section id="content"> 
    echo $archiv
</section>

Potřeboval bych tedy ještě pravidlo pro url bez id.

Díky moc


Vyřešeno. Díky moc za rady! :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: