Autor Zpráva
Ameopro
Profil
Čaute dotaz mám udělaný script na url takto :

vypisování dat

<?php
require_once("system/mysql.php");
mysql_set_charset("utf8");
$vysledek=mysql_query('SELECT * FROM inzerce');
while ($row=MySQL_Fetch_Array($vysledek)) 

if($row[stat] =="on" && $row[active] =="on"){
echo "<h3> <td>".$row[tipe]." </td><td><a href=\"index.php?mode=$row[id]\">".$row[titul]."</a></td> </h3><p> $vlozeno ".$row[datume]."</p> <br /> ".$row[text]."<br /><br /><span style=\"font-size: 15px;\">".$vypis[0]."</span><br /><br /><table><tr><td>".$vypis[1]."</td><td> ".$row[nick]."</td></tr><tr><td>".$vypis[2]."</td><td>".$row[cena]."</td></tr><tr><td>".$vypis[3]."</td><td>+420 ".$row[telephone]."</td></tr><tr><td>".$vypis[4]."</td><td>".$row[email]."</td></tr><tr><td>".$vypis[5]."</td> <td><a href=\"."\">".$row[web]."</td></table></a><br]."\">".$row[web]."</td></table></a><br]http://".$row[web]."\">".$row[web]."</td></table></a><br /><br />";
};
?>

Po kliknutí na $row[titul]

<
<?php
    
    if( isset($_GET['mode']) )
    {
        $id = $_GET['mode'];
        $res= mysql_query("SELECT * FROM inzerce WHERE id='$id'");
        $ress= mysql_query("SELECT * FROM inzerce WHERE id");
        $row= mysql_fetch_array($res);
    }
    
    $ides = $row[id]; odkáže na index kde je 
    
if($ides){
echo "<h3> <td>".$row[tipe]." </td><td><a href=\"index.php?mode=$row[id]\">".$row[titul]."</a></td> </h3><p> $vlozeno ".$row[datume]."</p> <br /> ".$row[text]."<br /><br /><span style=\"font-size: 15px;\">".$vypis[0]."</span><br /><br /><table><tr><td>".$vypis[1]."</td><td> ".$row[nick]."</td></tr><tr><td>".$vypis[2]."</td><td>".$row[cena]."</td></tr><tr><td>".$vypis[3]."</td><td>+420 ".$row[telephone]."</td></tr><tr><td>".$vypis[4]."</td><td>".$row[email]."</td></tr><tr><td>".$vypis[5]."</td> <td><a href=\"."\">".$row[web]."</td></table></a><br]."\">".$row[web]."</td></table></a><br]http://".$row[web]."\">".$row[web]."</td></table></a><br /><br />";
};
?

Ale jakmile kliknu na titul sice ukáže text ale znova zapíše všechny hodnoty ale prázdné ------
jenikkozak
Profil
Píšeš hrozně. Nejen v češtině. Ten zdroják je příšerný a nedivím se, že se v něm nemůžeš orientovat.

Ověř si, co je na stránce index.php?mode= uvedeno v odkaze, na který klikáš. Podle skriptu, který jsi uvedl, tento soubor žádné úpravy databázových dat neprovádí. Spíše z nějakého důvodu vypisuje nesprávnou adresu.
Ameopro
Profil
No on tam po kliknutí zapisuje nové ale prázdné
Tori
Profil
Tenhle kus kódu nic do DB nezapisuje. Najděte část kódu, která zapisuje/updatuje data do DB a zkontrolujte si, jestli máte správně napsané podmínky, kdy se má provádět.
ameopro
Profil *
JJ skouknu to a dám vědět díky moc .....


Vyřešeno chybu jsem měl v zendu . Podmínka byla špatně definována a já jsem to hledal jinde než u zdroje odesílání omlouvám se za blbou otázku

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: