Autor Zpráva
Roman Horváth
Profil
Ahoj mistři, potřeboval bych pomoct.

Chtěl bych vytvořit podmínku, při stlačení buttonu je funkce herf: a já chci aby táto funkce fungovala jen tehdy když budu přihlášen.

za odpovědi děkuji.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Expires" content="Fri, Jan 01 1900 00:00:00 GMT">
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache">
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta http-equiv="Lang" content="en">
<meta name="author" content="">
<meta http-equiv="Reply-to" content="@.com">
<meta name="generator" content="PhpED 6.0">
<meta name="description" content="">
<meta name="keywords" content="">
<meta name="creation-date" content="06/01/2011">
<meta name="revisit-after" content="15 days">
<title>Přihlášení</title>
  <style>
   body

      {
      text-align: center;
   }
      #loginarea {
       text-align: left;
       border: 0px solid black;
       margin-left: auto;
       margin-right: auto;
       width: 180px;
       }
     #loginform {
       padding-left: 10px;
       padding-right: 10px;
       padding-top: 10px;
       padding-bottom: 0px;
      }
  </style>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="my.css">
</head>
 <body
  <body style="background-color:silver;">
    <div align="center">
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="900" height="800" body style="background-color:white;">
    <!-- MSTableType="layout" -->
    <tr>
        <td valign="top" colspan="2" height="90">
          <p align="center">
        <span style="vertical-align: middle; text-decoration: blink">
        <font size="6" face="Segoe Print"><b>Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 95 a 96 ulice K Rozvodně v Pardubicích</b></font></span><hr width="94%">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td valign="top" height="530">
        <p align="center">
        <a href="uvod.php"> /////////zde//////////////

        <img border="0" id="img1" src="krozvodne9596/button56.jpg" height="30" width="150" alt="Úvod" fp-style="fp-btn: Simple Text 1; fp-font: Segoe Print; fp-font-style: Bold; fp-font-size: 16; fp-font-color-normal: #000000; fp-font-color-hover: #FF9900; fp-font-color-press: #000000; fp-bgcolor: #C0C0C0" fp-title="Úvod" onmouseover="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img1',/*url*/'krozvodne9596/button57.jpg')" onmouseout="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img1',/*url*/'krozvodne9596/button56.jpg')" onmousedown="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img1',/*url*/'krozvodne9596/button58.jpg')" onmouseup="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img1',/*url*/'krozvodne9596/button57.jpg')"></a></p>
                <!-- MSCellType="ContentBody" -->
        &nbsp;</td>
        <td valign="top" rowspan="2" width="710">
        <!-- MSCellType="NavBody" -->
        &nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <p align="center">
        <td id="loginarea" valign="top" height="180" width="180">
            <form id="loginform" method="POST" action="">
      <?php
        session_start();
        if(isset($_GET['logout']))
        {
          session_destroy();
          echo "Byl jsi odhlášen.<meta http-equiv='refresh' content='0;url=http:index.php'><br>";
        }
          if(isset($_SESSION['username']))
        {
           echo "Uživatel: <b>".$_SESSION['username']."</b><br>";
        ?>
         <a href='index.php?logout=true'>Odhlásit se.</a><br>
        <?php
        }
        else
        {
     ?>
        Jméno: <input type="text" name="username"><br>
        Heslo:&nbsp <input type="password" name="password"><br>
        <input type="submit" name="logme" value="Přihlásit se"><br>
         <?php
                if(isset($_POST['logme']))
               {
                include("krozvodne9596/config.php");
                 mysql_connect($mysql_ip,$mysql_user,$mysql_pass);
                 mysql_select_db($mysql_name);
                 $query =  mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='".$_POST['username']."'");
                 if(mysql_num_rows($query) == 1)
                 {
                    $fetch = mysql_fetch_array($query);
                     if($_POST['password'] == $fetch['password'])
                     {
                        echo "Úspěšné přihlášení.<meta http-equiv='refresh' content='1;url=http:uvod.php'>";
                        $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
                     }
                      else
                        echo "Špatné heslo.";
                 }
                   else
                     echo "Tento užívatel neexistuje.";
               }
             }
         ?>
      </form>

            &nbsp;</td>

    </tr>
      </div>
   </body>
</html>
Juandev
Profil
A nemluvíš spíš o href?
jenikkozak
Profil
Posuň tu pasáž PHP, která je nyní mezi řádky 67 a 83, na řádek, který předchází tomu odkazu.
Roman Horváth
Profil
ano mluvím o href, chybička se vloudila :D

jenikkozak

nenastane problém s tím. že když to přesunu tak mi nebude fungovat tam, je to teď,

Já jsme v tom úplný nováček i ty php skripty jsem jeno opsal.
jenikkozak
Profil
Nevznikne tam žádný nový viditelný problém.
Roman Horváth
Profil
tak ja to vyzkouším diky moc


tak jsme to přesunul a žádní problém nevznilknul, ale to jsme potřeboval stále nefunguje.
jenikkozak
Profil
Nerad bych se mýlil, ale nemělo by ti to fungovat o nic méně než dosud.
Mohl bych ti naservírovat hotové řešení, ale bojím se, že bych ti tím nepomohl. Zdá se mi totiž, že kromě základů PHP jsi vynechal i základy HTML. I když chceš jen spojovat jakž takž funkční části hotových řešení, měl bys vědět, jakými pravidly se řídí. Tohle mi připadá jako výstup z WYSIWYG editoru, do kterého jsou bez rozmyslu nakopírované části z jiných zdrojů.
lorin
Profil
Jestli můžu něco doporučit, rozdělte kód do více souborů. Jeden s uživatelským profilem, druhý pro přihlášení a třetí pro odhlášení. Pro přesměrování bych používal raději header("location: adresa.php"); die(); než meta tag, protože ten mimo hlavičku dle mého nemá co dělat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: