Autor Zpráva
Janák
Profil *
Dobrý den,
rád bych se zdejších php guru a kodérů zeptal na následující.

V MySQL vkládám jako příznak vložení hodnotu time(). Rád bych začal data filtrovat, potřeboval bych vypsat konkrétně data za včerejšek, tj od 00:00:00 17.5.2014 do 23:59:59 17.5.2014.

Jak postavit nejlépe SQL dotaz? Převést 00:00:00 17.5.2014 a 23:59:59 17.5.2014 na time() a poté použít BETWEEN?

Děkuji
juriad
Profil
Neukládat data do databáze jako INT, ale jako DATETIME. Pak ty problémy mít nebudeš, bude to navíc přehlednější.

A ano, pokud to již nechceš měnit, tvůj návrh je správný.
Janák
Profil *
Ok, děkui

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: