Autor Zpráva
Sobky
Profil
Potreboval by som dať na web BanList,ktorý by ukazoval iba niektoré veci (Ban, IPBan) A nie kick a tak
Ako to mám nastaviť?
<?php

// change these things

   $server = "gfdagg";
   $dbuser = "adfgfadfg";
   $dbpass = "dfgfdsg";
   $dbname = "gdgdg";
   
mysql_connect($server, $dbuser, $dbpass);
mysql_select_db($dbname);

$result = mysql_query("SELECT * FROM banlist ORDER BY id DESC");
//This will display the most recent by id edit this query how you see fit. Limit, Order, ect.
echo "<table width=100% border=1 cellpadding=3 cellspacing=0>";

echo "<tr style=\"font-weight:bold\">
<td>Nick</td>
<td>Dôvod</td>
<td>Typ</td>
<td>Ban dal</td>
<td>Od</td>
<td>Do</td>

</tr>";

while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
if($col == "#eeeeee"){
$col = "#ffffff";
}else{
$col = "#eeeeee";
}
echo "<tr bgcolor=$col>";
echo "<td><center>".$row['name']."</center></td>";
echo "<td><center>".$row['reason']."</center></td>";
if($row['type'] == "5"){
echo "<td>Unban</td>";
}else{
    if($row['type'] == "0"){
    echo "<td>Ban</td>";
    }else{
        if($row['type'] == "1"){
        echo "<td>IPBan</td>";
        }else{
            if($row['type'] == "9"){
            echo "<td>Perma Ban</td>";
            }else{
            echo "<td>Unknown</td>"; 
            }
        }
    }
}

echo "<td><center>".$row['admin']."</center></td>";
//Convert Epoch Time to Standard format
$datetime = date("j.m.Y, g:i", $row['time']);
echo "<td><center>$datetime</center></td>";
$dateconvert = date("j.m.Y, g:i", $row['temptime']);  
if($row['temptime'] == "0"){
echo "<td>None</td>";
}else{
echo "<td><center>$dateconvert</center></td>";
}

echo "</tr>";
}

echo"</table>";

?>
Micruss
Profil
uprav sql dotaz:

$result = mysql_query("SELECT * FROM banlist WHERE type = '0' or type = '1' or type = '9' ORDER BY id DESC");

a používej mysqli_* než mysql_* to už je deprecated
Sobky
Profil
Diki moc :)
juriad
Profil
nebo:
WHERE type IN (0, 1, 9)
Sobky
Profil
A ešte by som potreboval, že ak bude v tabulke dake číslo tak napíše tempban to by som vedel spraviť, ale problém je v tom, že ten tempban je tiež v type 0 ako aj ban. Tak by som potreboval vediet ako sa to spraví.
jenikkozak
Profil
Můžeš prosím lépe popsat, čeho potřebuješ dosáhnout a co máš k dispozici? Z tvého dotazu jsem to nepochopil.
Sobky
Profil
Ešte k tomu komentáru predtým. AKo mám potm nastaviť tu mysqli?? ako to potom bude vyzerať?

No a teraz. Potreboval by som aby mi to vypisovalo aj TempBan. Lenže ten tempban sa tiež ukladá to tabulky, kde aj Ban čiže do 0.
A ja by som z toho chcel to, že keď v tej tabulke bude vypísaný aj ten druhý čas, čo určuje TempBan, tak to napíše do tabulky na webe TempBan a ked tam ten čas nebude tak napíše iba Ban
lionel messi
Profil
Sobky:
AKo mám potm nastaviť tu mysqli?? ako to potom bude vyzerať?
Skoro rovnako ako s mysql_. Viď: www.fisir.tk/itblog/mysql_#procedural. Čiže napr. takto:
<?php
$link = mysqli_connect($host, $username, $password, $database);
mysqli_select_db($link, $database);
$result = mysqli_query($link, "SELECT * FROM banlist ORDER BY id DESC");
//This will display the most recent by id edit this query how you see fit. Limit, Order, ect.
?>
Sobky
Profil
Ok diki moc :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: