Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
snazimse Profil |
#1 · Zasláno: 21. 6. 2014, 19:36:41
Zdravím,všechny,
jak v php správně vypisovat tohle v odkazu je to url cesta a co to vůbec znamená to procento? A proč se to používá,např místo proměnné?Má to nějaké výhody? :%admin_url% Já jsem to udělal takhle : <a href="<?php "%admin_url%"?>">Neco</a>
Ale v kodu se mi to vypisuje blbe,odkaz sice funguje relativně. <a href="">Neco</a>
Neví někdo co s tím? A další věc,že když za tím chci lomit <a href="<?php "%admin_url%"?>/dale.php">Neco</a> /dale.php,tak v tomhle případě se to nezobrazí vůbec.
Asi dělám někde chybu. Díky všem za připomínky,rady! |
||
Jan Tvrdík Profil |
snazimse:
To nechápu. Proč máš potřebu vypisovat do URL procenta? <?php "%admin_url%"?> navíc vůbec nic nedělá. Z jakého článku nebo návodu vycházíš?
|
||
juriad Profil |
#3 · Zasláno: 21. 6. 2014, 20:08:37
Tipuji, že to okoukal v nějaké šabloně. Také neumím poradit.
|
||
snazimse Profil |
To není jakoby,v php čistě jako funkce.Prostě v RS,mi to tohle dává,nějakou url.Ale nevím jak to správně vypsat.
%admin_url% = www.neco.cz/neco/neco/neco
Díky! |
||
quatzael Profil |
#5 · Zasláno: 22. 6. 2014, 11:41:33
snazimse:
Procento zastupuje mezeru.. |
||
Jan Tvrdík Profil |
#6 · Zasláno: 22. 6. 2014, 11:51:18
snazimse:
A od nás očekáváš co? Že uhádneme o jaký RS se jedná, nastudujeme si jeho chování a následně ti poradíme, co děláš špatně? Dokumentaci toho RS jsi četl? quatzael: „Procento zastupuje mezeru..“ Na to jsi přišel, prosím tě, jak? |
||
snazimse Profil |
#7 · Zasláno: 22. 6. 2014, 12:38:47
quatzael:
Mezeru,určitě ne,protože tam žádná není. Jan Tvrdík No jedná se přímo o plugin do WP.Zde:http://wordpress.org/plugins/sidebar-login/. A v něm se tak označují url adresy.Ale při horním výpisu.Sice se odkaz vypsal.Ale v kodu špatně,navíc,ho nelze dále lomit. Takže to určitě špatně vypisuji.A proto,bych rád věděl jak na to.Nějak jsem to nepochopil z jejich výkladu. Děkuji moc! |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0