Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JunekCZ Profil |
#1 · Zasláno: 25. 6. 2014, 21:16:53
Dobrý den. Chystám se udělat něco jako návštěvní knížku, akorát to uvidí jen ten kdo zná heslo. Potřebuji pomoc dostat $predmet a $zprava do index.php
Zde je kód, který jsem zkoušel, ale nevyšlo mi to :/ index.php <!DOCTYPE HTML PUBLIC> <html> <head> <link href="icon.png" rel="shortcut icon"> <title>GTA LJ server</title> </head> <body> <link href="styles.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <div id="navcontainer"> <ul id="navlist"> <li id="active"><a href="foto.php" id="current">Fotogalerie</a></li> <li><a href="novinky.php">Novinky</a></li> <li><a href="forum.php">Fórum</a></li> <li><a href="banlist.php">Banlist</a></li> <li><a href="id.php">ID barev</a></li> </ul> </div> <div id="prostredek"> <div class="informace"> <strong><h2><center>Informace</center></h2></strong> <?php if(isset($_POST['sent'])){ $predmet $zprava ?> </div> <div class="prihlaseni"> </div> </div> </body> </html> post.php <form action="post.php" method="post"> <textarea name="predmet" cols="40" rows="1">Předmět:</textarea><br> Zpráva<br> <textarea name="zprava" cols="100" rows="10">Zpráva</textarea><br> <button type="submit" name="send" value="Odeslat">Odeslat</button> Velice děkuji za Vaši pomoc :) JunekCZ |
||
Destiny_1 Profil |
#2 · Zasláno: 25. 6. 2014, 21:26:56
akorát změň action formuláře v post.php na index.php ... taky ti tam chybí na konci </form>
a v indexu budeš mít něco takového if (isset($_POST['zprava']) && isset($_POST['predmet'])) { echo "funguje"; } |
||
JunekCZ Profil |
#3 · Zasláno: 25. 6. 2014, 22:04:35
Ježiš já se stydím :D
Velmi Vám děkuji, JunekCZ :) |
||
JunekCZ Profil |
#4 · Zasláno: 26. 6. 2014, 16:02:13
Ono to ale vypíše jen funguje a pak to zmizí :( co s tím prosím :/
|
||
juriad Profil |
#5 · Zasláno: 26. 6. 2014, 16:18:43
JunekCZ:
Pokud chceš přidávat novinky, tak to tak jednoduché není. Novinky se musí někam uložit, třeba do souboru nebo do databáze. Potřebuješ něco ve stylu: Editace txt souboru pomocí php |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0