Autor Zpráva
opsidiam
Profil
Dobrý den mam problem uz asi 1:30 hod hladam po forach a na googli nejaky script na odpocet casu napr 10min a 5 sekund a stale nachadzam len odpocet casu do urciteho datumu mam aj nejaky script ale funguje len na sekundy
<script type="text/javascript">
  var i = 70;
  odpocet();
 
  function odpocet() {
 
    if(i > 0) {
      var text;
 
      if((i < 5) && (i > 1)) {
        text = 'sekundy';
      }
      else if(i == 1)
      {
        text = 'sekunda';
      }
      else
      {
        text = 'sekúnd';
      }
      setTimeout("odpocet()", 1000);
      document.getElementById("cislo").innerHTML = 'Presun začne za: ' + i + ' ' + text;
      i--;
    } else {
      document.getElementById("cislo").innerHTML = 'Cas: ' + i + ' sekund';
      document.getElementById("cislo").innerHTML = '<meta http-equiv="refresh" content="1;url=http://e-crafting.eu/index.php">';
      window.location = "http://e-crafting.eu/click/real_v0.2.exe";
    }   
  }
</script>
<script>

    function atualiza(valorNovo){

        var contators = valorNovo;
        var totals = contators;

            if (contators > -1) {

            totals = contators - 1 ;

                setTimeout(function () { atualiza(totals) }, 1000);
                document.getElementById('tempo').innerHTML = 'Presun <b>' + contators + '</b> Sekund';
            }
            else {

            location = 'index.php?page=download&?=9';

            }
    }

</script>

a tu sa mi nepaci ze to je v JS radsej by som to mal v PHP lebo este neviem ako tam mam vkladat udaje pomocov $cas a aj naopak ked bude mat byt reakcia toho scriptu tak aby to prepisalo nejake udaje v mysql tak by som bol vdacny keby ste mi pomohly dakujem dopredu a ospravedlnujem sa za pravopis
Jcas
Profil
Tady máš ukázku.
http://kod.djpw.cz/kieb

Stačí, když volání funkce stopCasovac() vyměníš za přesměrování
window.location.href="http://jina_adresa.cz/cokoliv";
a funkci stopCasovac() můžeš smazat. Po uplynutí doby dojde k přesměrování.

A do adresy si můžeš předat $_GET a na jejím základě pak zpracovat v php co se má udělat. např.
window.location.href="http://jina_adresa.cz/cokoliv?uloz=toto";

Měl by se k tomu vyjádřit někdo zkušený. Já jsem laik a jen tak jsem to splácal.

Na straně php odpočítávání neuděláš. Protože php něco provede, odešle výsledek a pak s uživatelem nekomunikuje, dokud ho uživatel znova nezavolá (znova nenačítá)
Na straně php si můžeš uložit čas do $_SESSION a při dalším načítání stránky můžeš zkontrolovat, zda uběhnul od posledního volání nějaký čas a na základě toho něco provést. Ale nemůžeš uživateli ukazovat odpočítávání.

Dotaz:
jaktože funkce casovac() vidí proměnnou doba, když jsem jí ju nepředal jako parametr? Jaktože ji přepíše o jednu míň a po skončení funkce je tato proměnná přepsaná.
Tady je asi nějaký rozdíl od php, protože jestli se nepletu, tak v php po skončení funkce prom. zaniká a při dalším volání není viditelná v přepsané podobě.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: