Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
wortygen Profil |
#1 · Zasláno: 10. 7. 2014, 22:01:59
Zdravím,
omylem jsem na mém webu dal restart hesel administrátorů a nyní nejde žádnému administrátorovi přihlásit se. Chci se zeptat , zda jdou nějak restartovat hesla , aby jsme si je znovu zadali , či nějaký jiný způsob , jak se dostat k účtům. |
||
Marti_n Profil |
#2 · Zasláno: 10. 7. 2014, 22:50:48
Napíšem sem otrepanú frázu "Nemám vešteckú guľu" . Trošku viac to popíš. Heslá máte asi zahashované v databáze? Máte prístup k databáze? Keď áno, tak ich ručne updatetnite v databáze a zahashujte zároveň. Potom tie heslá rozpošlite administrátorom.
|
||
wortygen Profil |
#3 · Zasláno: 10. 7. 2014, 22:52:53
Marti_n:
Myslím tím přihlášení na této stránce : http://www.blackwolves.4fan.cz/news.php Prosím poradíte mi? Nevím jak na to :-) |
||
Micruss Profil |
#4 · Zasláno: 10. 7. 2014, 23:04:54
wortygen:
1. Zjisti si čím se šifrujou hesla administrátorů (md5, sha1, atd.) 2. Vytvoř generátor nových hesel - zaheshuj je + nech si někde to slovo nezahashovaný 3. Udělej SQL UPDATE všem administrátorům a jelikož to jsou administrátoři tak si myslím, že mají i vyplněný e-mail. 4. Na mail jim odešli zprávu s omluvou o změně hesla a buď fresh :) |
||
Marti_n Profil |
#5 · Zasláno: 10. 7. 2014, 23:05:10
Máte prístup k databáze?
|
||
wortygen Profil |
#6 · Zasláno: 10. 7. 2014, 23:06:00
Micruss:
A teď česky? :-DD Jsem totiž začátečník :-)) |
||
Micruss Profil |
#7 · Zasláno: 10. 7. 2014, 23:08:37
wortygen:
Zjisti si přihlašovací údaje do databáze, jinak s tím nic neuděláš, max. jestli jsi nějaký hlavní admin a jde měnit heslo uživatelům u tebe na webu ;) |
||
wortygen Profil |
Micruss:
Já jsem hlavní admin na webu,ale bohužel mi nejde přihlásit na ten účet. Popíšeš mi prosím přesně krok po kroku , co mám udělat? :-)) Jinak mám přístup k databázi |
||
Micruss Profil |
#9 · Zasláno: 10. 7. 2014, 23:22:45
wortygen:
Přihlaš se, najdi si tabulku, kde jsou administrátoři, tipuju "users" nebo něco podobného + najdi někde sebe, najdi si někde na googlu online MD5 hash, napiš tam třeba "12345" zašifruj, a uprav ten svůj profil ve sloupci password - pak to se zkus přihlásit pod heslem 12345 a změn heslo všem administrátorům, pokud jim to nepůjde změnit, tak to udělej ručně takhle u všech - nevím jak je to u php fasion, moc s fasion nemám zkušenosti :) |
||
wortygen Profil |
#10 · Zasláno: 10. 7. 2014, 23:28:54
Micruss:
Máš skype? :-)) Dal bych sdílet obrazovku. Kdyžtak ho napiš do zpráv. |
||
Jan Tvrdík Profil |
#11 · Zasláno: 11. 7. 2014, 00:10:01
wortygen:
Proč nepoužiješ www.blackwolves.4fan.cz/lostpassword.php? |
||
wortygen Profil |
#12 · Zasláno: 11. 7. 2014, 10:54:35
Jan Tvrdík:
Email mi nepřišel. |
||
LechyFUYO Profil * |
#13 · Zasláno: 11. 7. 2014, 15:39:02
wortygen:
Pokud z nějakého důvodu e-maily nefungují, asi se ručnímu zásahu do DB nevyhnete. Myslím, že jak to popsal [#9] Micruss je dostatečně jasné. Pokud i tak si nevíte rady, asi si budete muset někoho najít kdo si bude stím vědět rady. Popřípadě kontaktujte kdo Vám web dělal. |
||
wortygen Profil |
#14 · Zasláno: 11. 7. 2014, 22:06:50
Byl by někdo ochotný a udělal to?
|
||
Kubo2 Profil |
#15 · Zasláno: 11. 7. 2014, 23:12:16
wortygen:
„Byl by někdo ochotný a udělal to?“ Pokiaľ to chceš od niekoho osobne, bol by si prosím taký láskavý a zverejnil v profile svoju emailovú adresu, aby sa prípadný ochotný okoloidúci mohol s tebou dohodnúť? Táto diskusia neslúži k dohadovaniu súkromných konverzácií. |
||
wortygen Profil |
#16 · Zasláno: 11. 7. 2014, 23:21:43
Hotovo , email tam je :)
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0