Autor Zpráva
McBrain
Profil
Dobry den,

chtel buch aby na me strance byl formular (velice jedoduhy pomoci HTML) do ktereho bych zadal URL nejakeho obrazku na internetu a hned pod formularem by se mi ten obrazek zobrazil. Obrazek by se nemel ukladat na server. Pomohl by mi nekdo?

dekuji ;)
Taps
Profil
McBrain:
Ve formuláři odešleš v proměnné url adresu,
kterou následně dosadíš do <img src="">
McBrain
Profil
omlouvam se za preklepy :(
lionel messi
Profil
<form action="">
<label for="pole">Zadajte URL adresu obrázku</label> <input type="text" id="pole" name="obrazok">
<input type="submit" value="Odoslať">
</form>
<?php
if (isset($_GET["obrazok"]))
{
?>
<img src="<?php echo htmlspecialchars($_GET['obrazok'], ENT_QUOTES); //netreba zabudnúť na XSS ?>">
<?php
}
?>
McBrain
Profil
dekuji :) a jak presne by vypadal kod v php souboru?


omlouvam se neaktualizoval jsem si stranku :/


dekuji moc :))

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: