Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
marek1234 Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 8. 2014, 16:58:22
Ahojte vytváram si web podla tohto tutoriálu
https://www.youtube.com/watch?v=p0Era-3c78Q&list=UUt4QQ-Q3Lt58Vgtmzq4mnBg a teda viete že som na registrácii ale on to robí na localhoste a ja na hostingu a neviem čo mám vyplnit namiesto tohto:
mysql_connect("localhost", "root", ""); mysql_select_db("databaze"); Prepáčte ale hosting nemám u Vás ale potrebujem pomoc databáza sa volá d75997_tvorba uživateľ a75997_tvorba a heslo nepoviem :D :) a keď to vyplníte na adrese http://www.minecraft-novinky.eu/registracia.php tak mi tam vyskáču tieto chyby : Warning: mysql_connect(): Unknown MySQL server host 'd75997_tvorba' (0) in /data/web/virtuals/75997/virtual/www/domains/minecraft-novinky.eu/registracia.php on line 18 Warning: mysql_select_db(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /data/web/virtuals/75997/virtual/www/domains/minecraft-novinky.eu/registracia.php on line 19 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /data/web/virtuals/75997/virtual/www/domains/minecraft-novinky.eu/registracia.php on line 19 Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /data/web/virtuals/75997/virtual/www/domains/minecraft-novinky.eu/registracia.php on line 21 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /data/web/virtuals/75997/virtual/www/domains/minecraft-novinky.eu/registracia.php on line 21 Poradili by ste mi čo má teda vyplnit namiesto toho localhostu rootu a toho databaze ďakujem :) |
||
Marschmallow Profil |
#2 · Zasláno: 4. 8. 2014, 17:35:20 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 12. 8. 2014, 13:33:58
marek1234:
Tohle: mysql_connect("url-adresa-databaze", "a75997_tvorba", "tvoje-heslo"); mysql_select_db("d75997_tvorba"); Ze jména databáze jsem pochopil, že hostuješ u WEDOSu, takže já mám server třeba wm**.wedos.net. Nevím, jestli mají všichni stejný. Postup: administrace > webhosting > "tvůj webhosting" > v tabulce najdi "Databáze" > vyber si učet a klikni > vpravo v řádku "Databázový server" Moderátor Joker: Na žádost upravena adresa databázového serveru.
|
||
marek1234 Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 8. 2014, 17:43:59
Moc ti dekuju :)
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0