Autor Zpráva
Yuff.3
Profil
Ahojte,
http://4funportal.eu/cs/bs.php - kde kód:
opentable("Najlepší 4funeri");
echo "<div class='news-body'>";
echo "<table cellpadding='2' cellspacing='0' width='100%' align='center'>";
echo "<tr style='font-weight:bold;font-size:10px;' align='center'><td>Miesto</td><td>Nick</td><td>Body</td></tr>";
$user_result = mysql_query("SELECT user_id, user_name, body FROM ".$db_prefix."users WHERE 1 order by body DESC LIMIT 10;");
$misto = 1;
while($user = mysql_fetch_array($user_result)){
echo "<tr align='center'>";
echo "<td>";
if ($misto == 1) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 2) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 3) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 4) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 5) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 6) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 7) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 8) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 9) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }
elseif ($misto == 10) { echo "<font color='#000099'>".$misto."</font>"; }

echo "</td>";
echo "<td><a href='".BASEDIR."profile.php?lookup=".$user["user_id"]."'>".$user["user_name"]."</a></td>";
echo "<td>".$user["body"]."</td>";
echo "</tr>";
$misto++; }
echo "</table>
</div>";
closetable();
Prečo mi nezoradí užívateľov podľa bodov??
mimochodec
Profil
Podle bodů to řadí. Pole pro body sis ale nadefinoval jako text.

Nemyslíš, že by stačilo sem dát adresu, ten dotaz
$user_result = mysql_query("SELECT user_id, user_name, body FROM ".$db_prefix."users WHERE 1 order by body DESC LIMIT 10;");
a otázku, proč to špatně řadí?


Dodatek:

9 < 29
"9" > "29"
Yuff.3
Profil
mimochodec:
Hm, tak ako to kde predefinujem??
Dodatok je trochu od veci - alebo čo by mi mal napovedať? :D
Dal som to sem celé, pretože som laik, neviem čo to môže spôsobiť - keďže kód je podľa mňa celý správne :D
mimochodec
Profil
Dodatek je k věci. Sloupec body sis vytvořil jako textový, nikoliv číselný. A když porovnáváš čísla ne jako čísla, ale jako text, dostáváš jiný výsledek, než bys potřeboval. Sáhni do databáze a sloupec body předělej na číselný, třeba integer(10). Pokud tam máš jen čísla, mělo by se to automaticky přetypovat.
Yuff.3
Profil
mimochodec:
integer(10) tam nemám. Pokiaľ by to nemohlo byť "INT" :D V tom prípade by to šlo :) A to by malo akože pomôcť? To je všetko?


Čiže mal som pravdu - kód je správny.. :)


jj, jasné, funguje to :) vďaka :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: