Autor Zpráva
danaceks
Profil
Jak si lze vytvořit dialog. Např.:goneo.cz po kliknutí na tlačítko Přihlášení vpravo nahoře?
Yuff.3
Profil
danaceks:
Popíš konkrétne tvoj problém. Aký dialog? O čom hovoríš?
mimochodec
Profil
danaceks:
V tomto případě je použit jquery.ui.dialog.js

Jinak google - jquery dialog a najdeš jich nemálo.
lionel messi
Profil
danaceks:
Na to bude treba ani nie až tak PHP, ale hlavne CSS/JS, viď: Odkaz, ak sme sa dobre pochopili.
danaceks
Profil
lionel messi:
díky, přesně toto:)


Ok, ale jak tam vložit to přihlášení?
lionel messi
Profil
danaceks:
Ok, ale jak tam vložit to přihlášení?
Stačí postupovať podľa tejto ukážky a v JS na riadku 4 dať namiesto divu:
<form class="popup" action="">
<!-- ďalší kód formulára -->
</form>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.