Autor Zpráva
FAKTOR2
Profil
Chcem sa len opýtať či je možné vložiť do <img src="/image/fluffybunny.jpg" title="" /> do title tabuľku ?
Napr: <img src="/image/fluffybunny.jpg" title="<table><tr>premenná</tr>.......atd. </table>" />
lionel messi
Profil
FAKTOR2:
Keby si si to skúsil (záležitosť 2 minút), zistil by si, že nie. Na čo by si to napokon vlastne potreboval? Odporúčam na štúdium aj Vlastní styl bubliny title.
FAKTOR2
Profil
KOnkrétne by som potreboval
<div id="wb_Image1" style="position:absolute;left:117px;top:135px;width:80px;height:80px;z-index:0;">
<?
if ($player['obrana'] <= 150) {
echo"<img src='".BASEDIR."bt/admin/lahkyarmor/$ikona2 '>";
}else{ } ?> </div>
a po prejdení myši sa zobrazia atribúty daného brnenia podľa dát z DB.
lionel messi
Profil
FAKTOR2:
Ak sa to vôbec bude dať spraviť (nepovažujem to za najlepší nápad), bude na to zrejme treba zapojiť aj Javascript.
Bubák
Profil
lionel messi:
bude na to zrejme treba zapojiť aj Javascript
Pokud to nemusí fungovat v IE6, tak JS není zapotřebí.

FAKTOR2:
http://kod.djpw.cz/scfb
lionel messi
Profil
Bubák:
Zase som sa niečomu priučil. :-)
FAKTOR2
Profil
Bubák:
Nooo to vyzerá dobre.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: