« 1 2 3
Autor Zpráva
michal454454
Profil
počkat co ze mam presne udelat ted tomu nerozumím... napsat *1068AAB8E529DA9C324149DA9493F1A6788B1A66
kam a místo ceho tedy? :)
lionel messi
Profil
Riadok 4 súboru connect.php uprav takto:$db_password = "*1068AAB8E529DA9C324149DA9493F1A6788B1A66";
michal454454
Profil
tak to vypsalo ty same chyby jako když tam byly je uvozovky... tak nevím :)
lionel messi
Profil
michal454454:
Skús ešte bez úvodnej hviezdičky: $db_password = "1068AAB8E529DA9C324149DA9493F1A6788B1A66";
michal454454
Profil
furt nic :/ nemá tam byt třeba místo toho db_ jmeno ty databaze...?
jako třeba to wsalbiondat_password? :)


nebo nemaji tam byt pouze apostrofy místo uvozovek myslím '1068AAB8E529DA9C324149DA9493F1A6788B1A66';
lionel messi
Profil
michal454454:
jako třeba to wsalbiondat_password? :)
Skús, nepredpokladám úspech, ale topiaci sa aj slamky chytá.

nebo nemaji tam byt pouze apostrofy místo uvozovek
Nepomôže.
michal454454
Profil
tam bude proste nejaka chybka nekde ... nwm kde v tom fanszona.php asi byt nemůže ne? spise v tom connect.. a v databazi byt chyba nemůže, jsou všechny udaje spravne?
mysql> USE wsalbiondat
Database changed
mysql> describe uzivatele;
+-------+-------------+------+-----+---------+----------------+
| Field | Type        | Null | Key | Default | Extra          |
+-------+-------------+------+-----+---------+----------------+
| id    | int(11)     | NO   | PRI | NULL    | auto_increment |
| login | varchar(40) | YES  |     | NULL    |                |
| heslo | varchar(32) | YES  |     | NULL    |                |
| email | varchar(50) | YES  |     | NULL    |                |
+-------+-------------+------+-----+---------+----------------+
4 rows in set (0.00 sec)

mysql>
lionel messi
Profil
michal454454:
spise v tom connect.
Určite, ale nie syntaktická.
michal454454
Profil
a nejake uzivatele tam nemusím mít uz v databazi vytvorene ze ne? ty se tam vytvari az při te registraci nebo je muzu vytvořit i sam a to prikazem insert into user(...)? :)
rafej
Profil
Přihlaš se do Mysql a na příkazovou řádku napiš:

update user set Password=PASSWORD("mypassword") where User="root";

Místo mypassword si napiš tebou zvolené heslo. Všimni si, že heslo je v závorce, protože je na něj použito zašifrování MYSQL funkcí PASSWORD, tzn. přímým přepisem v tabulce se změnit nedá!

Do souboru connect.php si doplň heslo, které jsi nastavil v předchozím kroku.

Vyzkoušej a napiš, jak to dopadlo.

Kdyby sis nainstaloval phpMyAdmin nebo Adminer, jak ti tady radili, tak je nastavování změn v databázi pro tebe mnohem jednodušší a nemáš tu diskusní vlákno na 2 stránky.
Jsou to správcovské programy, napsané v PHP, které za tebe píší a posílají ty příkazy do databáze a uživatel většinou jen vyplňuje políčka s formulářem, což je mnohem jednodušší a pochopitelnější.
michal454454
Profil
Udelal jsem to nakonec jinak jenom jsem dal do db_password to heslo me databaze které jsem psal vždy na zacatku prikazoveho radku a ted mi to uz jen pise varovani se zastaralými funkcemi.. takze by to asi mělo fungovat
Kubo2
Profil
Len poznámka, užívateľ s príznakom using password: NO musí ako tretí argument mysql_connect() zadať hodnotu null alebo ho vynechať, pretože prázdny string môže tiež predstavovať variantu hesla pre MySQL, a potom vznikajú podobné chybové hlášky „Access denied“.
« 1 2 3

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: