Autor Zpráva
divady
Profil
dobrý den, mam dynamicky skládanou stránku, a přihlášení mam v hlavičce, pro přesměrování po přihlášení vyřešil tak to
ve formuláři pro prihlášení se odesílá <input type=\"hidden\" name=\"stranka\" value=\"$_GET[page]\" />
a pak ve skriptu login po usměšném přihlášení mam přesměrování header("Location: /$_POST[stranka]");

ale nefunguje mi to když mam url třeba /poptavky-detail?ID=1866&dr=2 tak mně to přesněruje jen na stránku /poptavky-detail
nevíte jak by to šlo udělat?
zkoušel jsem i basename(__FILE__, '.php'); ale to mi nefungovalo, protože to našlo skript ve kterém se nacházel formulář
Destiny_1
Profil
Dobrý den,
Musíte dát do inputu celou adresu
Toho lze dosáhnout třeba takhle:
<input type=\"hidden\" name=\"stranka\" value=\"$_SERVER['REQUEST_URI']\" />



A taky bude lepší, když si zvyknete psát klíče v uvozovkách, sice v tomhle případě se nic stát nemůže, ale například kdyby jste měl ve skriptu jenom tohle:
echo $_GET[page];
a page by byla konstanta, tak by to určitě nedělalo dobrotu.
divady
Profil
Destiny_1:
děkuji moc za pomoc,
a děkuji za upozornění
Kajman
Profil
Jistejší bude hodnotu escapovat.
"<input type=\"hidden\" name=\"stranka\" value=\"".htmlspecialchars($_SERVER['REQUEST_URI'], ENT_QUOTES)."\" />"

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: