Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
aDAm Profil |
#1 · Zasláno: 17. 9. 2014, 20:39:49
Je moudré dělat extendování interface?
Př.: interface IInterfaceA { // ...v podsate tady nic neni } interface IInterfaceB extends IInterfaceA { // ...definice interface } Důvod je ten že potřebuju předat factory (nette) jedné službě, jenže každá z těch factory je vlastní že, takže abych si dokázal zajistit že se tam budou předávat ty pravé factories tak je ověřím právě na implementaci IInterfaceA |
||
Jan Tvrdík Profil |
aDAm:
Obecně dědění rozhraní ničemu nevadí, i když se v praxi moc nepoužívá. Rozhraní, které nedefinuje žádné metody je taky obecně v pohodě. Nicméně v tomhle případě mi to přijde trochu kostrbaté. Můžeš trochu rozvést svoji konkrétní situaci? Máš jednu službu a té chceš předat dvě různé factory? Jsou to ručně psané nebo generované factory? |
||
aDAm Profil |
#3 · Zasláno: 17. 9. 2014, 21:11:19
Nene. Mám několik komponent které jsou vytvářeny pomocí generovaných továrniček. Tyto komponenty mám otagovány. A pak tu mám službu které chci tyto továrničky/komponenty předat. Takže ta služba má metodu registerComponent a ta právě očekává proměnnou která bude mít implementován právě ten prázdný interface.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0