Autor Zpráva
Ondra Sojka
Profil
Dobrý den,

mám tento PHP kód:
<?php
      if(!isset($_SESSION['user'])){
          echo('<a href="user/register.php"><span class="signbutton" style="background-color:aqua;">Registrovat se</span></a>
          <a href="user/login.php"><span class="signbutton">Přihlásit se</span>''</a>');
      }else{
          echo('Přihlášen: '.$_SESSION['user']);
      }
      ?>

a místo tlačítek nebo nápisu přihlášen zobrazí tlačítka a vypíše:

'''); }else{ echo('Přihlášen: '.$_SESSION['user']); } ?>
mimochodec
Profil
Ten první apostrof po </span> uzavírá řetězec, který začíná tady: echo('<a. To asi nemá.
Marschmallow
Profil
<?php
      if(!isset($_SESSION['user'])){
          echo('<a href="user/register.php"><span class="signbutton" style="background-color:aqua;">Registrovat se</span></a>
          <a href="user/login.php"><span class="signbutton">Přihlásit se</span>''</a>');
      }else{
          echo('Přihlášen: '.$_SESSION['user']);
      }
?>
Co tam dělají ty vyznačené uvozovky? Vymaž je.
Ondra Sojka
Profil
Marschmallow:
Těma jsem se jenom pokoušel zjistit chybu. Odstranil jsem je, a pořád stejné chování. (Jenom zobrazuje už jenom apostrof, ovšem zbytek pořád)
mimochodec
Profil
Ondra Sojka:
Odstranil jsem je, a pořád stejné chování

Nevěřím.
Kubo2
Profil
mimochodec:
Nevěřím.

Presne.
Ondra Sojka
Profil
Nevěř...
Marschmallow
Profil
mimochodec, Kubo2:
Také to Ondrovi Sojkovi nevěřím, tady je Živá ukázka, že to funguje správně.


Ondra Sojka:
Nevěř...
Ondřeji, vlož si tenhle kód (nekontroluj, vymaž ten předchozí a zkopíruj tam tenhle), pak uvidíme:
<?php
      if(!isset($_SESSION['user'])){
          echo('<a href="user/register.php"><span class="signbutton" style="background-color:aqua;">Registrovat se</span></a>
          <a href="user/login.php"><span class="signbutton">Přihlásit se</span></a>');
      }else{
          echo('Přihlášen: '.$_SESSION['user']);
      }
?>
Ondra Sojka
Profil
(na začátku je ještě session start, jinak tam žádný další PHP není. Proto si můžeš vytáhnout zdroják... Ovšem ne, na Endoře to opravdu funguje přesně tak, jak to vidíte :)

A cut&paste fakt umím :)
Kubo2
Profil
Marschmallow, mimochodec:

Ja mu už pre zmenu verím. PHP kód sa mu totiž na serveri vôbec nezpracováva :-)



A dôvodom je, že hlavnú stránku má pomenovanú index.html :D
Fisir
Profil
Reaguji na Ondru Sojku:
Přepiš příponu souboru z .html na .php.
Marschmallow
Profil
Kubo2:
A tady je jasně vidět, jak jednoduché je udělat chybu. Člověk se může trápit klidně týdny, když by si tohoto nevšiml.
Ondra Sojka
Profil
BOŽE, já jsem IDIOT!

Fakt se omlouvám všem. A děkuju Kubo2 za zjištění, a Marschmallow za ... soucit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: