| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Ameopro Profil |
#1 · Zasláno: 6. 10. 2014, 17:46:34 · Upravil/a: Ameopro
Ahojte prosím vás jak to je když mám script na odesílání Emailu a běží to na mém pc kterej má veřejnou musím mít instalovan mailserver ???
mám to v PHP |
||
| Marschmallow Profil |
Ameopro:
„kterej má veřejnou“ Předpokládám veřejnou IP. Musí být statická - neměnná. „musím mít instalovan mailserver ???“ Ano. A odpusť si prosím ty tři otazníky s mezerou za slovem ;) |
||
| Kubo2 Profil |
#3 · Zasláno: 6. 10. 2014, 18:36:01 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 7. 10. 2014, 16:36:32
Odchádzajúce maily idú cez SMTP server, čiže musíš mať nejaký (lokálny, vzdialený) nainštalovaný, ku ktorému sa pripojíš a požiadaš ho o odoslanie mailu. Potiaľto sa o to stará za teba PHP.
Samotnú iniciatívu pre odoslanie mailu si už vyvinul (predpokladám zavolaním funkcie mail()). (Samozrejme ak ti to odosielanie mailu už funguje, tak SMTP asi už máš.)
Poprosím>mm o zváženie presunutia vlákna do kategórie „PHP“. Moderátor Joker: Přesunul jsem
|
||
| Ameopro Profil |
#4 · Zasláno: 6. 10. 2014, 19:07:14
NO mám instalovano v něm Apache , mysql a sshd
|
||
| Ameopro Profil |
#5 · Zasláno: 7. 10. 2014, 16:32:49
Takže bude stačit nainstalovat : https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-the-send-only-mail-server-exim-on-ubuntu-12-04
a bude to vše fungovat ? |
||
| Marschmallow Profil |
Ameopro:
Jestliže máš Ubuntu, tak si otevři Terminál a do něj napiš příkaz: sudo apt-get install postfix. Následně by se měl nainstalovat mailserver.
|
||
|
Časová prodleva: 12 let
|
|||
0