Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Peyton Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 10. 2014, 10:32:40
Dobrý den,
fakt jsem to nenašel v těch vláknech, která mi to nabízí, proto píšu: setcookie("trvale_prihlaseni", "$_SESSION[id_uzivatel]:$token", strtotime("+1 month")); Používám trvalé přihlášení, které jsem někde našel. To co mě zajímá je, jestli po měsíci ta cookies prostě umře, nebo pokud se na ní v průběhu šáhne, tak se její život prodlouží. Případně, jestli je nějaká možnost její život manuálně prodloužit o třeba 1 měsíc, pokud se na ní šáhne. Něco jako: If (cookie existuje) { prodluž její život o 1 měsíc } else { vytvoř cookies s životností 1 měsíc } |
||
Šéva Profil |
Ahoj,
nevím jak moc dobře na tom jsi s angličtinou, ale tady to je hezky popsané www.pontikis.net/blog/create-cookies-php-javascript Ve zkratce, cookies se dá prodloužit pouze tak, že se znovu nastaví. Zjištění, zda cookie ještě žije provedeš následovně if(!IsSet($_COOKIE["nazev"])) { setcookie("nazev","hodnota",time() + (86400 * 30), '/'); //ten čas je jeden měsíc a to lomítko znamená, na kterou část webu se to bude aplikovat } else { setcookie("nazev","hodnota",time() + (86400 * 30), '/'); } Spíš by se to dalo sjednotit tak, že v okamžiku, kdy tam někdo přistoupí, tak se mu ta cookie automatikcy znovu nastaví. |
||
Peyton Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 10. 2014, 12:10:06
Super, děkuji.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0