Autor Zpráva
grimword
Profil
<?
        $dbserver = "localhost";
        $dblogin = 
        $dbheslo = 
        $dbnazev = 
        $db = mysql_connect($dbserver, $dblogin, $dbheslo);
        mysql_select_db($dbnazev, $db);
        mysql_query("set names 'utf8'");
        

            $treti="SELECT * FROM katalog_2";
            $ctvrty=mysql_query($treti);
            while ($dej=mysql_fetch_array($ctvrty))
            {
            $dej_id=$dej["id"];
            $text_1=$dej["text"];

 
            $text_1=str_replace("Náhoda ": sg new SGeo;storage sgstorage;geoData storageget 'no' || ;geoContainer documentquerySelector#geoContainerId", "", $text_1);

            
            MySQL_Query("UPDATE katalog_2 SET text = '$text_1' WHERE id = '$dej_id'") or die(mysql_error());
            } 
?>


Obsahem pole 'text' je například:

("#geoContainerId420") Náhoda ": sg new SGeo;storage sgstorage;geoData storageget 'no' || ;geoContainer documentquerySelector#geoContainerId document.querySelector
Jan Tvrdík
Profil
A kde je otázka? Můžu tě ujistit, že str_replace funguje. Akorát v tom řetězci je asi něco jiného, než se domníváš.
jefitto44
Profil
Neviem či som pochopil správne, ale snažíš sa použíť strngovskú funckiu (od toho sa to volá str_replace) na operácie v poli. To je blbosť... najprv si z poľa musíš urobiť string pomocou implode (napríklad) a potom spätne explodovať do poľa...

Ale neviem, či som pochopil, či hovorím o tom, čo chceš
lionel messi
Profil
jefitto44:
ale snažíš sa použíť strngovskú funckiu (od toho sa to volá str_replace) na operácie v poli. To je blbosť.
Nie. Keby si sa lepši pozrel, všimol by si si:
 while ($dej=mysql_fetch_array($ctvrty))
            {
            $dej_id=$dej["id"];
            $text_1=$dej["text"];
a $dej["text"] pole rozhodne nie je, ide o string, takže tvoja druhá časť odpovede je irelevantná.
(možno by mmmoderátor mohol zmazať teba a upraviť môj príspevok (nechať len 2. časť))

grimword:

Som slepý (pôvodne som tu písal niečo iné): $text_1=str_replace("Náhoda \": sg new SGeo;storage sgstorage;geoData storageget 'no' || ;geoContainer documentquerySelector#geoContainerId", "", $text_1); = neescapované úvodzovky uprostred reťazca, doplň spätné lomítko na vyznačené miesto.
Jan Tvrdík
Profil
lionel messi:
Som slepý (pôvodne som tu písal niečo iné)
On to totiž v původní verzi toho příspěvku měl jinak =)
Kubo2
Profil
grimword:
Špecifikuj prosím otázku. Kód ti už podľa prvých šiestich riadkov nemôže fungovať.

Jan Tvrdík:
On to totiž v původní verzi toho příspěvku měl jinak =)
No pekne. Mohol o tom aspoň informovať.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: